Miért van kevesebb ügyfele a Yettelnek mint a Telekomnak?
Figyelt kérdés
Miben rosszabb a Yettel?2024. jún. 15. 06:37
1/6 anonim válasza:
Nem rosszabb, egyszerűen a Telekom (elődje) a régebbi cég, ők voltak az elsők, sosem lehetett őket utolérni.
2/6 anonim válasza:
Amúgy nem rodszabb a Yettel csak inkább drágább. Én is nemrég mentem át a Yetteltől a Telekomhoz,de sztem a net vagy a hanghívás minősége jobb a Yettelnél. A Telekomnál viszont sokkal kevesebbet fizetek.
3/6 anonim válasza:
#1 ez nem egészen igaz, mert a Westel nagyjából együtt indult a Pannon GSM-el. Bár akkor már 4 éve létezett az analóg Westel 0660, de az teljesen más volt, nem volt átjárható a két rendszer és akkoriban még számhordozás se volt.
4/6 anonim válasza:
A yettelnek nincs vezetékes szolgáltatása, így nem tudják csomagban adni.
5/6 anonim válasza:
Beidegződés....
Mert ez olyan mint az OTP, sokaknak ez úgy beégett, hogy nem akarnak más bankhoz menni, akkor sem ha 1/3 áron kapná a hasonló szolgáltatást...
6/6 anonim válasza:
Mert a Telekom jobb. Ennyi. A voda meg a telenor elbujhat mellette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!