Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia, Samsung vagy Sony...

Nokia, Samsung vagy Sony Ericsson?

Figyelt kérdés
Te melyik márkát választanád?
2010. okt. 30. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
én a sony-t, mert szeretek zenét hallgatni, s szerintem a legjobb minőség zenehallgatásra.
2010. okt. 30. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Én a Samsungot szeretem, mert egyszerű, mint a faék, a fontos funkciók nincsenek menühalmazok mögé rejtve, minden kézre áll, egyszerűen ésszerűbb, mint egy sony.

És ócsó.

2010. okt. 30. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Samsung-ot mert egyszerű a menüje, nagyon jópofa dolgokat tud, és szép telefonokat csinál, jobb a hangminőség a Corby-n mint egy W910i-n!!! De egyébként Motorola mert az a legjobb
2010. okt. 30. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nokia vagy Sony Ericsson. Samsungot semmiféleképpen.
2010. okt. 30. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Én Samsung.A Samsung jó tudású, szép külsejű telefonokat gyárt.Kezelése nem nehéz, egyszerű menünek köszönhetően idősebbek is könnyen hasznát veszik:)
2010. okt. 30. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy értelü Nokia. Samsungom v an bene van a 3,2Megapixeles kamera és a vakut haszánlok olyan mintha dohány füstlene a levegőben. Mosodot képek ratyi hangzás silány munkák egyedül a galaxy és az omnia jó belölük. Sony bol x10mini vagy minipro nokia mind jo csak simbyal a rossz. De ha telon töröd a fejed ak androidost az mind jó olcso és mindent tud. samsung és sony androidos telokat is csinál.
2010. okt. 30. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Samsung. Mert...:

Nokia az nagyon jó, csak az érintős telójai mind symbianos-ak, és azt nem szeretem :D

Sony Ericsson sem rossz, csak az ő mostani telójai meg piszok drágák, és az ár/érték arányuk is elég rossz :D

Samsungok azok szépek, amiket mostanában gyártanak elég okosak, és jó az ár/érték arányuk is :)

2010. okt. 30. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
csak a garit ki is használod nekem is samsungom van s 2havontaviszem szervizbe általában csatlakozo hibával.
2010. okt. 31. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
sony ericssonom volt, samsungom van, nokiám sose volt.
2010. okt. 31. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!