Nokia N97? (vélemények, megéri megvenni? )
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 12:11
1/4 anonim válasza:
Az egy bugahalmaz a sima N97, talán N97 mini amit javítottak, az már érdemesebb.
2/4 anonim válasza:
Rácáfolnék az előző kollégára! Nekem N97 van, apumnak meg N97mini. Utóbbi nekem nem jön be, mert ugyan kisebb és vékonyabb, mint a sima N97, de nincs a kamera lencséjénak fedele, ki is áll a hátlap síkjából így necces, hogy karcolódni fog.
N97-ben már semmilyen bug nincs, mert a legutóbbi szoftverrel kijavítottak mindent. Nekem így 1 év után kicsit lötyögős lett a nyitómechanika, de egyébként minden rendben vele. A 32 gigás tárhelyet még sosem tudtam telerakni, fülessel nagyon jól szól rajta a zene, bár picit lehetne hangosabb a GPS vevője pedig meglehetősen erős, A-GPS nélkül 30 másodperc alatt pozicionál.
Mit írjak még? Szeretem ezt a telót, nem bántam meg, hogy ezt vettem.
3/4 anonim válasza:
12:32-es vagyok... Még annyi, hogy már ugye nem mai darab az N97, helyedben elgondolkoznék a C7-es, vagy C8-as Nokián. Azok frissek, egyikben 8 megapixeles a kamera, de árban kb. annyi, mint az N97.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!A második válaszolónak lehetősen, és ha lehet mondjál még hogy miben erős pl. a wifire lennék kíváncsi!
2010. okt. 30. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!