Még mindig agyalok,hogy milyet vegyek.Samsung vagy Xiaomi. Az A55-tel befürödtem (szar kijelző )és félek ismét olyat kérni. Telekomos vagyok,így ott tudnék csak részletre. Mi a pro és contra a Xiaominál?
#7 vagyok. Kérdező, mondjuk ez tényleg eléggé furcsa (lenne). Nem lehet, hogy esetleg egy korábbi telefonodhoz képest oly módon más az A55, hogy Neked nem tetszik a kijelző árnyalata (színmélysége), annak ellenére, hogy újabb telefon, és ezért hibának véled?
#8, milyen típus volt a Samsungod? Azért az se mindegy, milyen processzor van egy telefonban! A Poco X3 Pro-ban például Snapdragon van, aminek a legjobb a technológiája, megbízhatóbb és jobban viszi a szoftvert, mint a Samsung saját Exynos processzora! De némely Samsungokban is Snapdragon van, nekem például Galaxy A70 volt az előző telefonom, és semmi gondom nem volt vele! (csak sajnos leesett, és betört a kijelzője). De az is lehet, hogy csak kifogtál egy gyári hibás darabot.
7-es.
Nem!A Telekomnál is tobb eladó megnézte és valóban rosszak a kijelzők. Samsunghoz is küldtem kéoeket illetve videót küldött a Telekom alkalmazottja és szintén ezen a véleményen voltak a Samsungnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!