Még mindig agyalok,hogy milyet vegyek.Samsung vagy Xiaomi. Az A55-tel befürödtem (szar kijelző )és félek ismét olyat kérni. Telekomos vagyok,így ott tudnék csak részletre. Mi a pro és contra a Xiaominál?
ha egy 2024 es idei amoledessel befurodtel akkor nem biztos hogy Xiaomival nem fogsz
bar nem tudom mi az amivel nem fognal akkor egy Iphone-val?
"félek ismét olyat kérni"
vagyis hibas?
es nem cseregarizak egyszeruen
"ismet olyat kerni" ezt nem ertem
de tegyuk fel felsz ujabb hibastol es akkor samu t semmilyent
van mas is amit valaszthatsz Xiaomin kivul?
3 db A 55-ös volt rossz. Fakó színekkel. A Samsung is elismerte, hogy gond van velük. Telekomnál visszavették az elsőt. Azután még 2 telefont megnéztek és azok sem voltak jók.
Viszont a Xiaomit nem ismerem és ezért nem rudom,hogy jó valasztás lenne-e.
hat azt csak javitsak idovel
ilyen uj felsobb kategoriast nem hagyhatnak hibas szoftveresnek
xiaomit sokan szeretik
hogy pontosan ebben az arkategoriaban es telekomnal mit kapsz az mar mas dolog
egy Poco t elfogadnek en is probakeppen
Samsung és Xiaomi hivatalos webshopjában is van részletfizetési lehetőség, meg néhány jobbfajta webshopban is!
Xiaomi megoszló márka a típusai révén, Samsung jó, illetve a Motorola és Honor telefonok nagyon jó ár-érték arányban vannak!
"3 db A 55-ös volt rossz"
Hát kicsit kétkedve fogadom ezt a sztorit őszintén szólva. Rohadt kevés olyan telefon van, ami már kibontásnál azonnal hibát, elég kicsike a selejt arány a leghitványabb márkánál is, hát még egy Samsungnál. Pláne hogy 3x ugyanaz legyen a baja. :)
9-es.
Akkor nem adtam volna vissza a telefont illetve nem tettem volna fel ezt a kérdést.
Az,hogy te mit hiszel el és mit nem az a szíved joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!