Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Még mindig agyalok,hogy...

Feri7400 kérdése:

Még mindig agyalok,hogy milyet vegyek.Samsung vagy Xiaomi. Az A55-tel befürödtem (szar kijelző )és félek ismét olyat kérni. Telekomos vagyok,így ott tudnék csak részletre. Mi a pro és contra a Xiaominál?

Figyelt kérdés

#Xiaomi vagy Samsung
jún. 8. 18:46
1 2
 1/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha egy 2024 es idei amoledessel befurodtel akkor nem biztos hogy Xiaomival nem fogsz

bar nem tudom mi az amivel nem fognal akkor egy Iphone-val?

jún. 8. 19:04
 2/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"félek ismét olyat kérni"

vagyis hibas?

es nem cseregarizak egyszeruen

"ismet olyat kerni" ezt nem ertem

de tegyuk fel felsz ujabb hibastol es akkor samu t semmilyent

van mas is amit valaszthatsz Xiaomin kivul?

jún. 8. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az A55-nek nem szar a kijelzője, pont ugyanolyan a kijelzője mint egy S23-nak. Nem lehet hogy a fakó színek miatt gondoltad szarnak? Az egy szoftveres probléma.
jún. 8. 20:40
 4/13 A kérdező kommentje:

3 db A 55-ös volt rossz. Fakó színekkel. A Samsung is elismerte, hogy gond van velük. Telekomnál visszavették az elsőt. Azután még 2 telefont megnéztek és azok sem voltak jók.

Viszont a Xiaomit nem ismerem és ezért nem rudom,hogy jó valasztás lenne-e.

jún. 8. 21:40
 5/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat azt csak javitsak idovel

ilyen uj felsobb kategoriast nem hagyhatnak hibas szoftveresnek

xiaomit sokan szeretik

hogy pontosan ebben az arkategoriaban es telekomnal mit kapsz az mar mas dolog

egy Poco t elfogadnek en is probakeppen

jún. 8. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Ideje xiaomit venni....
jún. 8. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Samsung és Xiaomi hivatalos webshopjában is van részletfizetési lehetőség, meg néhány jobbfajta webshopban is!

Xiaomi megoszló márka a típusai révén, Samsung jó, illetve a Motorola és Honor telefonok nagyon jó ár-érték arányban vannak!

jún. 9. 01:20
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Én 3 éve használok egy Xiaomi Poco x3 pro-t tökéletes. Előző telefonom Samsung volt,többet soha.
jún. 9. 01:30
 9/13 anonim ***** válasza:

"3 db A 55-ös volt rossz"

Hát kicsit kétkedve fogadom ezt a sztorit őszintén szólva. Rohadt kevés olyan telefon van, ami már kibontásnál azonnal hibát, elég kicsike a selejt arány a leghitványabb márkánál is, hát még egy Samsungnál. Pláne hogy 3x ugyanaz legyen a baja. :)

jún. 9. 11:08
 10/13 A kérdező kommentje:

9-es.

Akkor nem adtam volna vissza a telefont illetve nem tettem volna fel ezt a kérdést.

Az,hogy te mit hiszel el és mit nem az a szíved joga.

jún. 10. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!