Milyen telefont vegyek ami megéri Iphone Samsung? köszönöm az ajánlásokat.
Szerintetek?
fogalmam sincs milyet vegyek ami megèri.
Amelyik megfelelő számodra.
Ha nem tudod, próbáld ki őket egy üzletben.
s23 nekem tökéletesen megfelel, a képességeinek jó részét átlag felhasználó, mint én is, nem használja ki. Stabil szoftver, nem szokott hülye lenni.,
Nemrég vettem egy új pc-t a tv-hez (minden tv-t monitornak használunk), teljesítményben több, mint a dupláját tudja, de gyakorlatban semmivel sem gyorsabb. A régivel (i5 4590) sem volt probléma csak lett még egy tv, és akkor már legyen az új gép (i5 12500) a legtöbbet használt tv-n. Nincs játéra használva.
Ezt azért hoztam fel példának, mert a telefonnál is ez a helyzet. Olyat vegyél ami megfelel az igényeidnek.
Az IOS-nek és a droidnak is megvannak a maga előnyei és hátrányai.
De alapvetően ha a minél jobb ár/érték a cél és nem a rajoskodás akkor droid.
Ha egy letisztult, hülyebiztos rendszer kell akkor alma.
Messze gyengébb a hardver mint egy droidban (jóval drágábban) de ne ijedj meg, a jobban optimalizált szoftver valamennyire képes kompenzálni.
Igazából elmondható ha nem akarsz nagyon extra felhasználást egy Galaxy A55 vagy Pixel 7A bőven elég.
Kérdésből ítélve szerintem felesleges jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!