Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni lehetőleg olcsót, jó kamerával, akkumulátorral és 128as tárhely. Olcsó alatt 200 alatt értem ha lehef akk 100hoz közelebb árban mint 200hoz. Ja és valami strapabírót.

2024. jún. 7. 21:02
 1/10 Kedves Vezető ***** válasza:
45%

Szia! :)

[link]

Ez elég jó ár érték arányt képvisel szerintem, és a 8 GB RAM ból átlag 1,8-at, max 2-t használ a rendszer.

Elfut rajta minden játék, Ps2 emulátor is pl. Nekem ilyen is van!

(Adatok a leírásban)

Redmik még papíron jó ár érték arányt képviselnek, de ott általában 8 Giga Ram ból jó ha 5 szabad, inkább 4, 5 szabad, de belefutottam olyanba is ahol 4Gigát használt a rendszer.+ Tele vannak reklámokkal az alap appok, letiltod, másnap megint tele vannak.

És pl a 200Megapixel is jól néz ki papíron, pl a Note 13 nál, de jóval kevesebb.

Motorolából viszont a G sorozat tényleg jó ár-érték arányt képvisel.

Pl itt egy drágább, de ez sem éri el a 100 at se.

A többit nem mondom, mert az volt a kérdés, hogy olcsó, és jó legyen!

2024. jún. 7. 21:24
 2/10 Kedves Vezető ***** válasza:
44%

*,

Jav, kimaradt, Pl itt egy drágább, de ez sem éri el a 100 at se. :)

[link]

2024. jún. 7. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Bármelyik Google Pixelt.
2024. jún. 7. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Ennyi pénzért egy Samsung Galaxy A55-öt ajánlok.

100.000 Ft alatt amúgy is csak hulladék van.

2024. jún. 7. 23:49
 5/10 Kedves Vezető ***** válasza:
72%

Javaslom még hogy próbáld ki őket a Mediamarktban mondjuk, és nézd meg mennyi RAM az elérhető, és látni fogod a különbségeket.

És ha mondjuk játékra is kell, nem árt ha van RAM.

[link]

2024. jún. 8. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Samsung Galaxy a34-es modellt használ a barátnőm, meg van vele elégedve. Nincs 3,5 jack, kijelzőbe van ágyazva az ujjlenyomatolvasó, ezt a furcsaságot leszámítva nem rossz.
2024. jún. 8. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Motorola vagy a google pixelt vegyél.
2024. jún. 8. 05:27
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Én honort vennék
2024. jún. 8. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
40%
Motorola Edge 50 Fusion
2024. jún. 8. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjuk már ezt a RAM témát. 6 giga RAM van a telefonomban és 3 év után sincs semmi baja. (Galaxy S20 FE) Higyjétek el hogy önmagában a ram mennyisége csak minimálisan számít. Minden telefon máshogyan gazdálkodik a RAM-al és a többi hardver (mondjuk proci) ugyanannyira számít. A RAM minősége sem mindegy mivel többféle sebességű létezik. Egy korrekt 6 giga RAM-al felszerelt telefon jobban fog működni mint egy himihumi alsókategóriás modell amit telepumpálnak a lehető legtöbb és legolcsóbb RAM-al.
2024. jún. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!