Melyik telefon érné meg jobban ?
Egy 8plust használok már elég régóta,de most eljött az idő,hogy csere legyen egy 13 pro maxot néztem meg az új sima 15-ot
Tech guruk szerintetek melyiket vasaroljam meg?
Ha tudsz szerezni új 13 Pro Maxot normálisan áron akkor jó
Amúgy 15
"Félek a 15 kicsi lenne nekem"
A sima 15 kijelzője 6,1 col, a 8 Plusé pedig 5,5. Szóval igazából maga a kijelző nagyobb a 15-ön.
A 13-mas széria idén ősszel lesz 3 éves. Általánosságban az a vélekedés, hogy az Apple 5 évre tervez a telefonjaival, szóval várhatóan 2026 ősze és 2027 ősze között szűnik meg a támogatása. Ettől függetlenül még nyilván használható marad egy ideig, biztonsági frissítéseket még kapni fog valameddig és a biztonsági frissítések leállása után sem esik darabokra a telefon, szóval kis megkötéssel még használható marad, a legtöbb droidos és iOS-es szoftfer is támogatja a régebbi verziókat.
13 Pro Maxot már csak használtan vehetsz, használt telefon vásárlásnál meg ugye egy dologtól függ az, hogy mennyire éri meg: az ára. :) Ha látsz jó állapotút, pofátlanul olcsón, akkor az nyilván jó vétel, erre mást nem lehet mondani.
Most csak ránéztem az árakra, a 13 Pro Maxok úgy látom 250 ezertől indulnak kb. Ezekre ahogy látom javarészt jár egy év "garancia", vagy valami olyasmi. Egy zug GSM-ből vásárolt iPhone 15 208 körül indul, egy év Apple garancia ezekre is lesz. Egy normálisabb helyről vásárolt 15, ahol tuti lesz 3 év garanciád, az 320-330 körül van.
Én a 13 pro max-ot venném. Bőven elég mindenre is, csak a tárhelye legyen minimum 256gb.
Nem fog annyival többet nyújtani a 15, hogy azt vedd. Jó pár évet kibír még a 13 max.
Én is 8 plusról váltottam, nekem a 15 pro maxra esett a választásom.
15 plus nálad nem jöhet szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!