Szeretném a gyerekem telefonját korlátozni.nekem Apple van,neki Honor. Mit kell letöltenem és h kell használni??
Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 21:16
21/24 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, hogy korlátozni szeretnéd. Azt sem engedjük, hogy annyi csokit egyén a gyerek amennyit akar, illetve, hogy minden nap a McDonald's -ban ebédeljen. Nem tesz jót az egészségnek, ahogy a korlátlan mobil használat sem. Family link egy fostalicska. Inkább valami fizetős alkalmazást tölts le. A liberális nevelés ahhoz vezet, hogy a mai fiatalok nem szeretnek dolgozni és mindennel bajuk van. Rossz irányba haladunk
22/24 anonim válasza:
Mindent lehet olvasni csak releváns választ nem XD.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Okosabb Bem lettem…. A gyerekem nekem is kitűnő tanuló, és csak azért akarom szabályozni, mert a tik tok és a YouTuben a hülyeségeket nézi.
2024. jún. 11. 23:41
24/24 anonim válasza:
Pedig az lehetett volna itt mindenki, ha elgondolkodnak az én személyes valós tapasztalataimon.
13 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!