Milyen telefont vegyek?
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék venni egy új telefont. Mit tudnátok ajánlani? Telefonáláson, fenyképezésen és böngészésen kívül nem hiszem hogy másra is használná. Szóval csak az ilyen alap dolgok menjenek rajta, nem kell semmi extra.
Max. 50ezer Ft értékben
Minden telefon ezekre van, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy megnövekedett ezeknek is az erőforrásigénye.
Egy webapp-t sem már 2GB RAM-ra, meg egy SD410-re optimalizálnak...
S20FE-t ki lehet fogni használtan.
Újonnan nem tudnék ennyiért mondani ajánlhatót, infláció van, piszok módon felmentek az árak.
Inkább megéri megduplázni a keretet...
Valóban tény, hogy manapság egy telefonban minden sokkal hardverigényesebb, mint régen, de azért nem kell megduplázni a keretet!
Mondani akartam, hogy: 50 ezerig valóban esélytelen normális telefont kifogni, de 70 ezerig a sima 4G-s Xiaomi Redmi Note 13 már egész szuper kis telefon...
Viszont kíváncsiságból körülnézve újonann 50 ezerig - nem hittem volna, de találtam egy egész normálisat: Samsung Galaxy A05s
Redmi Note 13 valóban rendben van, az alá nem is adnám.
1-es vagyok.
Xiaomi-ból mindig egy a lényeg, hogy idei telefont szabad csak venni, azok megkapják a 2-3 év támogatást.
Nem igazán, mert nem támogatják őket sokáig.
Igazából A35 alatt csak valamelyik Xiaomi-t szabad, pl. a Redmi Note 13-t pl. De alap, hogy 6GB RAM alatt nem nagyon veszünk, meg legyen legalább egy UFS 2.0, egy Dimensity SoC és ezzel már évekig el lehet lenni.
Illetve 100 ezres szegmensben ha valaki bevállalós(nem számít a garancia) akkor a Poco-k is jók lehetnek külföldről. De igazából elég monopol helyzet van.
#2 vagyok. Galaxy A15-öst nem javaslom, MediaTek processzoros, ráadásul abból is a Helio széria, felejtős!
Közben találtam mégegy jó telefont 50 ezerig: Xiaomi Redmi 12 5G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!