Milyen okostelefont vegyek én?
Figyelt kérdés
Nem sokat telefonálok, keveset hívnak, viszont szeretnék jó minőségű fotókat készíteni.kártyafüggetlen legyen működjön a jelenlegi SIM kártyámmal ami YETTEL feltöltőkártyás.minél olcsóbb legyen, mert eléggé csóringer vagyok.2024. ápr. 27. 12:49
1/13 anonim válasza:
A baráti társaságban nincs valakinek egy tartalék telója kölcsön, amíg nem tudsz venni egy normális telót?
2/13 A kérdező kommentje:
#1 nincs!
2024. ápr. 27. 13:40
3/13 anonim válasza:
Mi nincs?
Tartalék teló vagy baráti társaság?
4/13 A kérdező kommentje:
#3 mindkettő
2024. ápr. 27. 14:04
5/13 anonim válasza:
És miért nincsenek barátaid? Hány éves vagy?
6/13 A kérdező kommentje:
#5 esetleg érdemi választ is tudsz adni, hogy milyen telót vegyek?
2024. ápr. 27. 14:36
7/13 anonim válasza:
5 vagyok. Eddig csak én válaszoltam a kérdésed alá, próbáltam veled beszélgetni, az utolsó hozzászólásod alapján nem csodálom hogy nincsenek barátaid. Na csá
8/13 anonim válasza:
Galaxy A53-t például, arra teljesen jó amire kell neked.
9/13 anonim válasza:
*A35-t bocsi, az azért újabb telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!