Mobilfox tokjairól vélemény?
Elég sok tokom van, főleg Aliexpressről rendelt leginkább, plusz 2 éve vettem a Mobilfoxtól. Azóta szinte csak azokat használom, nagyon szeretem őket (mind egyedi képes).
Most telefont szeretnék cserélni és néztem hozzá, hogy mennyiért lenne tok. Húú jól felmentek náluk az árak, ennyiért nem igazán éri meg. Az hogy nincs ingyenes szállítás bizonyos összeghatártól, nekem elég fura, azért az egy elég alap marketing fogás. Annó 20e alatt vettem 4 tokot és volt az OTP-nél visszatérítés, ami talán 4e ft volt. Akkor nagyon megérte. Ja és akkor lehetett a tok alapszínét is választani, nem csak fekete volt. Így most nem győztek meg, hogy rendeljek újra. (Plusz az egyik icipicit nyomtatási hibás volt és küldtek egy újat, szóval lényegében 5 tokot kaptam)
A botrányaikat annyira nem követem, de most hogy próbáltam rendelni tőlük, küldözgetik az emaileket, hogy fejezzem be a vásárlást, némelyik levélnek elég fura stílusa van, nem kapok kedvet a vásárláshoz
6-os vagyok.
Azóta volt jó párszor különböző akció, amikor már jobban megérte a Mobilfox, de végül nem rendeltem, mert az én készülékemre egy típust lehet választani (erősebb tokot hirdetik, de elfogyott vagy akciós időszakban leveszik).
Végül Aliexpressről rendeltem egyedi tokot. Nagyon elégedett vagyok. Van olyan minőségű nyomtatás, mint a Mobilfox, talán kicsit vékonyabb, de így sem gagyi, vékony tok. És csak 1000 ft körül volt. Több helyen olvastam, hogy késnek a Mobilfoxos rendelések, így lehet, hogy gyorsabban is kaptam meg. A kommunikáció volt kicsit nehézkes, majdnem más képét nyomtatták rá. 2 tokot rendeltem, magamnak fekete-fehér mintájú, az tökéletes, tesómnak rendelt az színes, összevetve más árnyalat, nem annyira szép, de összehasonlítás nélkül jól néz ki. Plusz szerintem az övénél kicsit megnyújtották a képet, kicsit gnóm lett, de ennyi pénzért jó így is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!