Hol szoktatok mobiltelefont vásárolni?
Miért lett lepontozva a válaszom?
Az Aquától nem kapunk gyártói garanciát, és a bolti garancián belül vagy foglalkoznak a vásárlóval, vagy sem. Plusz az is megkérdőjelezhető, hogy honnan jönnek ezek a leárazott mobilok?
Vagy ne adj istne:
Itt is búcsút mondhatsz a garanciának.
Én nagyon-nagyon sok boltot megnéztem, mielőtt megvettem ezt a telefont, de jobbnak tartottam a biztosra menni, és megvettem a Media Markt-ból, és még raktáron is volt abban az üzletben, ami közel volt hozzám. Néztem az Euronics-ot is, de ott nem volt raktáron a helyi üzletben. Alza meg nincs is mifelénk. Ami még megbízható, az a Sestore, de az sincs a samsungot illetően, de a többi gyártó hivatalos Magyar partnerei megtekinthetőek a gyártó honlapján.
Mivel az egész család szolgáltatói előfizetése az én nevemen van, így számomra szolgáltatótól is megéri készüléket venni.
A díjcsomagokat kihasználom, illetve kétévente 200.000 ft feletti készülékkedvezményt kapok
Igaz, a jelenlegi telefonomat Németországból rendeltem, mert nálunk nem kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!