Mammutban lévő Media Markt telefonszáma mi? Vagy konkrétan abban az üzletben a vételár visszafizetése hogy történik? (RÉSZLETEK LENT!)
Azért kérdezem, mert a Media Markthoz csak központi telefonszám van, viszont a visszatérítés módja üzletenként eltér.
A Mammutban lévő üzletbe ha visszaviszek 14 napon belül valamit, amit ott kártyával fizettem ki, hogyan térítenek vissza?
Kártyára vissza sztornózva vagy pedig készpénzben?
Aki esetleg csinált már ilyet és tudja megírná? Köszönöm!
mmmammut@media-saturn.com
Telefonszám
+36 1 336 8900
Nem stimmel. A Mammut Ügyfélszolgálat sem tudta.
Egy sem az.
De köszönöm mindenkinek!
"A Mammutban lévő üzletbe ha visszaviszek 14 napon belül valamit, amit ott kártyával fizettem ki, hogyan térítenek vissza?"
Ha üzletben vásárolsz, nem él a 14 napos visszavétel.
Az csak az online vásárlásra vonatkozik.
"Nem stimmel"
Mondtam hogy ezeknek nincs deikált számuk. Pont azért hogy ne hívogassák őket. Nincs ott arra ember hogy kapkodja a telefont.
Ha valami bajod van akkor vagy a központi számot hívod, vagy odatolod a képed személyesen. Ennyi.
"Ha üzletben vásárolsz, nem él a 14 napos visszavétel."
Euronics üzletben vásároltam
egy 5 wattos hangszórót, 2 hét után megemlítettem nekik, hogy kár hogy nem a nagyobbat vettem meg.
Azt mondták 30 napon belül visszaveszik és megvehetem a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!