Lehetséges, hogy egy családtag bele tudjon nézni a mobilomba anélkül, hogy feloldaná?
Ha kamerát helyez el, ezek kis készülékek, aksival működnek és egy idő után lemerülnek.
Amúgy mennyire közeli rokon?
Telefont nézd meg milyen alkalmazások vannak rajta, amit nem Te telepítettél vagy nem ismersz, töröld le, Bár nem tudom, van-e ilyesfajta kémprogram, ios-re nehezen hiszem, androidra inkább, de egyet sem tudok mondani. Én nem használtam ilyet.
Vannak kémprogramok, nagyon profik, nem is drága. Az ingyenesek nem túl megbízhatóak de kB 20-30dollar /hó - ért már kapsz profit. Általában úgy árusítjak, hogy gyerekfigyelő, cégdigyelő stb, mert ugye illegális mást megfigyelni de nem a saját gyereked és nem a saját céged telefonjait. Ezekkel mindent le lehet olvasni a megfigyelt készülékről még a kitörölt üzeneteket, hívásokat is, konkrét időben le tudod hallgatni miről beszélnek telefonon de a környezetében is akár, az összes szocmédia kapcsolódást, WhatsApp, viber, messenger stb üzeneteket elolvasni, képeket megnézni.. Szóval mindent.
Nem mondom, hogy ez van nálatok de nagyon is van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!