Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy egy családtag...

Lehetséges, hogy egy családtag bele tudjon nézni a mobilomba anélkül, hogy feloldaná?

Figyelt kérdés
Elvileg csak ujjlenyomat nyitja a telóm, vagy egy 6 számjegyű kód, mégis a semmiből nekem támadt valaki, amiért váltottam pár üzenetet egy számára szerintem nem szimpi egyénnel. Utána jött a parásabb dolog, miután egy másik felületen írtam a legjobb barátnőmnek, hogy ha velem történik valami, hol van számára elrejtve pár levél. Ezután nem is engedtem ki a kezemből a mobilom, mégis ma feltúrva találtam azt a helyet, ahol a szóban forgó leveleket tartom, de hálistennek lezárva.. Már ezt is alig merem kiírni, és keresgéltem neten, de nem jöttem rá, létezhet-e olyan kémprogram, ami más telóról belenézhet az enyémbe.

máj. 22. 01:01
1 2
 11/12 Morzsi007 ***** válasza:

Ha kamerát helyez el, ezek kis készülékek, aksival működnek és egy idő után lemerülnek.

Amúgy mennyire közeli rokon?

Telefont nézd meg milyen alkalmazások vannak rajta, amit nem Te telepítettél vagy nem ismersz, töröld le, Bár nem tudom, van-e ilyesfajta kémprogram, ios-re nehezen hiszem, androidra inkább, de egyet sem tudok mondani. Én nem használtam ilyet.

máj. 23. 06:38
 12/12 anonim válasza:

Vannak kémprogramok, nagyon profik, nem is drága. Az ingyenesek nem túl megbízhatóak de kB 20-30dollar /hó - ért már kapsz profit. Általában úgy árusítjak, hogy gyerekfigyelő, cégdigyelő stb, mert ugye illegális mást megfigyelni de nem a saját gyereked és nem a saját céged telefonjait. Ezekkel mindent le lehet olvasni a megfigyelt készülékről még a kitörölt üzeneteket, hívásokat is, konkrét időben le tudod hallgatni miről beszélnek telefonon de a környezetében is akár, az összes szocmédia kapcsolódást, WhatsApp, viber, messenger stb üzeneteket elolvasni, képeket megnézni.. Szóval mindent.

Nem mondom, hogy ez van nálatok de nagyon is van ilyen.

[link]

jún. 28. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!