Lehetséges, hogy egy családtag bele tudjon nézni a mobilomba anélkül, hogy feloldaná?
Változtasd meg a számkódot, lehetséges hogy tudja valaki. Kapcsold ki a lezárt képernyőnél az üzenetek részletes megjelenítését az értesítések menűben. Annak ellenére hogy a telefon nincs feloldva, a legújabb üzeneteket megjeleniti lezárt képernyőnél is, ha a beállíás ki van kapcsolva akkor csak annyit ír ki a telefon hogy új üzenet. Az is előfordulhat hogy be vagy jelentezve egy másik eszköszről pl egy telefon vagy asztali gép. Érdemes a "kijelentkezés minden eszköszből" beállításra menni.
Másra nem tudok gondolni, régen engem így nyomoztak le.
Pl messengereddel van belépve a saját mobilján az illető és látja az üzenetváltásokat.
Más esetben, ha nem tudja a telefonod jelkódját, nem tud belépni.
Szerintem is érdemes minimum tesztelni egy fals üzenettel/hírrel. Ezután ki tudod léptetni a többi eszközt (ha vannak), alkalmazástól/platformtól függően. Facebook esetén pl. itt:
Köszi! Az első eset FB volt, de a másik Insta.. :-/ Elvileg nem vagyok belépve máshol. Azóta sajnos már olyan is volt, hogy amit anyámnak mondtam, azt "érdekes módon" másnap mondta, pedig nem rá vall.. Ugye ilyen sztorikat hallani, hogy beszélget 2 ember pl. babakocsivásárlásról, de még sose keresett rá, mégis utána elkezdenek olyan hirdetések feljönni. Ez persze a "hangalapú marketing", de gondoltam akár egy ilyen okos programra, amit mondjuk rátett valahogy a telómra (mindent megmagyarázna), de mivel az illető tett már más házban fel kamerát, aminek az eseményeit telón követte, az is benne van a pakliban, hogy elrejtett valamit nálunk is és emiatt hallotta. Már mondott is régebben ilyet, hogy felteszi, de mondtam, hogy ne.
Hogy kikkel lakom együtt.. Hát ez a férjem. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!