Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van offline böngésző még 2024...

Van offline böngésző még 2024 ben?

Figyelt kérdés
Androidra kerestem de én nem találtam csak régi android verziókat
2024. máj. 21. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Ja igen, elfelejtettem, hogy ezen az oldalon mindneki profi informatikus. Azt még kifelejtetted, hogy havonta 60 millió dollárt keresel. :)

2024. máj. 22. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy valaki nem ismeri ezeket, hanem az, hogy ennek ellenére osztja az észt, és olyan baromságokat írkálnak, hogy "Tehát a “böngésző” és az “offline” teljesen kizárják egymást", "Mi az az offile böngészö? 😂". Tipikus esete annak, amikor a hülye okoskodik.

Igen, de itt nem csupán arról van szó, hogy meg kell nyitni pár lementett HTML fájlt. Egy offline böngésző (legalábbis egy normális offline böngésző) automatikusan képes pl. végigmenni bizonyos mélységig egy adott domainen belüli linkeken, és képekke, mindennel együtt letölteni azt. Mdj képest úgy megjeleníteni őket, hogy közben az URL-t is helyesen jeleníti meg, tehát a felhasználó jóformán nem is tudja, hogy offline böngészik, legfeljebb valami kis ikon jelzi ezt neki.

Én pl. régen használtam a Kiwix nevű offline Wikipedia olvasót ( [link] ), ebben még beépített web szerver is volt, így a telefonon elmentett oldalakat akár gépen vagy másik telefonon is lehetett olvasni.

Csak havi 1,2 milliót :)

2024. máj. 22. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

"ezek két évtizedes dolgok, teljesen érthető, hogy ma már nem ismerik ezeket. És vannak a vén lankadt aprópénzes zacskók, "

Jelen esetben ezek a "vén lankadt aprópénzes zacskók" úgy helyre tettek téged, hogy öröm volt nézni :D

2024. máj. 23. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Demencia gyógszert látom egyesek elfelejtették bevenni 😂
2024. máj. 23. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
gyógszert? Akkor látom, Nálad sincs minden rendben! 😂
2024. máj. 23. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Amikor már azon baszakodsz, hogy valaki elgépelt egy betüt, akkor tényleg nagy a probléma.
2024. máj. 23. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!