Van olyan hogy offline böngésző?
Mit akarsz böngészni offline?
A netezéshez kell kapcsolat.
Az offline böngésző kb. úgy hangzik, mint a tömör cső, vagy a rántott fagylalt... lehetetlen és értelmetlen
#1: latszik hogy sose lattal ilyet...
Minden bongeszo tudd 'offline' lenni, a gepen levo HTML allomanyokat, esetlegesen letoltott weboldalakat siman meg tud jeleniteni - normalis mukodese kozben is ezt teszi, az ideiglenes mappakba letoltott allomanyokat jeleniti meg.
Kerdezo: te egesz pontosan mit is akarsz? Mert a kerdesed jelen formajaban nem tul egyertelmu
#2, ne oktass, te keveredtél önellentmondásba.
Cask azt tudja megjeleníteni, amit korábban már online letöltött.
Kizárólag offline módban egyik böngésző sem tud működni.
nem tudom te mikor kezdtél netezni, én a betárcsázós 33 kbps sebességű telefonos modemek idején, 386-os processzorral szerelt gépen, Internet Explorer 3-al, ami még a gifeket sem volt képes animálni... de hallgatlak, taníts még!
Hogyne tanitanalak, mikor hulyeseget beszelsz :)
Aztan jogyerek, az fel sem merult benned, hogy esetleg MAS GEPEN tortent a letoltes, es mondjuk egy pendrive-val atvittem a letoltott anyagot egy olyan gepre, ami nincs a netre kotve, meg modemmel se? Akkor az a bongeszo, ami a net nelkuli gepen van, es megnyitja az allomanyokat, az nem is letezhet, mi?
Kerdezonek: [link] , de van egy rakas masik ilyen progi is, ami pont azt csinalja ami neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!