Xiaomi redmi note 13 telefon fél nap alatt lemerül?
Reggeli 100%-ra feltöltött akksival, eddig 2 órát nyomkodtam a telefont (nem egyhuzamban, és csak böngészés, semmi videó), de már csak 54 százalékon van.
Mi lehet a baj? Ha az akksikímélőt bekapcsolom, akkor is ilyen gyorsan merül. Egy hetes sincs a telefon...
Köszönöm!
Kedves 10!
Köszönöm!
És ehelyett minden telefont ajánlasz 100 ezer körül, általános használatra (jó akksi, élénk képernyő, szép fotók)?
Illetve akkor is elállhatok a vásárlástól ha már használtam a telefont vagy le fognak rázni?
"Illetve akkor is elállhatok a vásárlástól ha már használtam a telefont vagy le fognak rázni?"
Ha nincs rajta sérülés vagy bármi ami miatt nem eladható újra, akkor nem rázhatnak le. Hol vetted? Ha valami legolcsóbb zug fos boltban, akkor bizony lehet gond, de menj be és ha problémáznak akkor fenyegetőzz fogyasztóvédelemmel és vegyél fel mindent videóra. :)
Másik telefon nagyjából ebben az árkategóriában:
Samsung A34, A35, A54, A55. Az A34 lehet most a legolcsóbb és sorban emelkedik az áruk. Az A35 és 55 az idei, a 34 és 54 pedig tavalyi. Lényeges különbség nincs köztük.
Esetleg ha nem ment el a kedved a Xiaomitól, akkor a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G is jobb választás.
"Mint ahogy már mondtam, nem kell ilyen ócska, kínai droidos kacatokat venni, és nem lesz vele ilyen probléma. Aki mérges, mert nincs pénze rendes telefonra, az nyugodtan lepontozhat. 🙂"
Nem én mondtam!
Mindketten ugyanolyan hülyék vagytok, na. :)
Nekem is drága telefonom van, de képes vagyok arra, hogy felfogjam, hogy nincs mindenkinek 400 ezer forintja egy telefonra, vagy ha lenne is, akkor sem ér neki ennyit.
Vannak normális telefonok 100 ezer körül is, azért ez nem az a szint, ahol már tényleg nincs más, mint azt mondani, hogy költsön rá többet.
Biztos, hogy új? Attól függ honnan rendelted..
Én is most kaptam ugyanilyen telefont és van gyanú, hogy mégsem új.
Nézesd meg te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!