Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség az okostelefon,...

Mi a különbség az okostelefon, és az iPhone között?

Figyelt kérdés
Vagy az ugyan az? próbáltam utána nézni de nem értem. nekem melyik kell? telefonálás mellett, viszonylag jó minőségű fotókat szeretnék készíteni,és menjen rajta a WAZE. így nekem melyik kell? kérem a gúnyos megjegyzések mellőzését! ja és ne kerüljön száz ezrekbe, mert elég csóringer vagyok. használt nem opció.

2024. máj. 14. 22:10
1 2 3
 21/24 Veteránmacska ***** válasza:
20-as, Most melyik anonim valszolóvagy? Mind egy! Ha neked lenne 15 promaxod nem írnál ilyen hülyeségeket! Az andorid soha nem lehet olyan mint az ios semmilyen téren ! Nem elvakultságból mondom! Lehet jobb a samsung zoom- ban meg tollat is ad hozzá sok az értelmetlen kihasználatlan fature de ennyi! Az hagyán hogy a kettő majdnem egy árban van! Mégis a zoom-on kívül mindenben jobb az iphone
2024. máj. 16. 15:58
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
#21-nek teljesen igaza van - csak megtanulhatna helyesen írni.
2024. máj. 16. 16:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Más a 2 rendszer, nem jobb egyik a másiktól. Samsung az S szériával pedig jó ideje simán felveszi velük a harcot.

Amúgy a 15 Pro a legjobb telefon a méretben, de azért Pro Maxnak elég komoly kihívója az S24 Ultra.

2024. máj. 16. 17:18
 24/24 Veteránmacska ***** válasza:
50%

"Más a 2 rendszer, nem jobb egyik a másiktól. Samsung az S szériával pedig jó ideje simán felveszi velük a harcot."

Elnézézésta hibákért!

Felveszi, csak nem hosszútàvon, már csak azért sem, mer hathónap allat kijön 3 samsung, ami másban jobb, egy év utàn kijön egy jobb zàzlós samsung, más soccal, ( lásd exynos- snapdragon) és így az árukat nem tartjàk èvegik! Míg egy iphone tartja az értékét, ugyanúgy fog működni, mint egy èvvel kèsőbb kijött iphone, mert nem hardver a mèrvadó a működésükben, hanem sotver. Míg az android a socra van hagyadkozva! És hàt valljuk be más a kettő, nem össze hasonlítható! Amit itt összeszednek, pletykàkból hallásból, a laikusok, olyankotól akiknek még nem volt, olyanokat terjesztgetnek hogy zártabb és elavultabb az iphone renszer! Ugyanis ezeket a baromságokat csak azok terjesztik akik úgyszínt halottàk pletykák ól de nem hasznàltàk.

2024. máj. 16. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!