Mi a különbség az okostelefon, és az iPhone között?
10. Jó a kérdés, csak kicsit pontatlanul van megfogalmazva, de aki nem kötözködni és boihóckodni jár az oldalra, és érteni akarja a kérdést, az érti. Nem kell agysebésznek lenni, hogy megértsük, hogy a kérdező az iPhone és a többi okostelefon közötti különbség iránt érdeklődik. Mindenkinek jobb lenne, aki idetéved a kérdéshez, ha hasznos válaszokat olvasna a megjátszott értetlenkedés és kötözködés helyett.
Szerintem átlagembernek nincs szüksége iPhone-ra. Annyi előnye van állítólag, hogy nagyon sokáig nem kell lecserélni, mert jól használható marad sok év múlva is. Én mondjuk a régi (nem iPhone) okostelefonomat kb. 6 évig használtam. A mostanit 4 éve vettem, akkor is használtam és most is teljesen jó. De állítólag sokat lehet nyerni vele, ha 10 évig használod az iPhone-t, még akkor is, ha jóval többe kerül, mint más telefonok.
Mit akarsz a telefonnal? PDF-eket olvasni, duolingózni és néhány más, egyszerű alkalmazást használi (pl. szótárak, fordító), játékokhoz teljesen jó más telefon is. A normál telefonokon is ma már van egy rakat kamera, amiből átlagember 1-2-t használ. Nem tudom, mihez kellhet még annyira telefon, amit csak az iPhone tud, videohívásokra is teljesen jók a nem iPhone-ok.
#8. Magyarországon az okostelefon használók kb. 15%-a használ iPhone-t. Ez kicsit messze van a felétöl.
De abban igazad van, hogy egy prémium telefon nem kerül annyi pénzbe, mint egy prémium autó.
Ez nem így van. Ha úgy gondolod, akkor miért nem indoklod meg?
#13.
Alátámasztják tesztek, aki akar utána tud olvasni.
Milyen tesztet làttál te, amiben a samsung jobb volt? 😂
Nézz rá a kamerás zoom tesztekre, fasorban sincs a 15 Pro Max.
Nincs rajta S Pen, az android lényegesen előrébb jár funkciókban és a Samsung hosszabb frissítést is ígért, mint az Apple.
Sokkal gyorsabb töltés, Dex lehetőség, az üzemidőről nem is beszélve.
1 dologban jobb a 15 Pro Max, az esti felvételekben, mert azt a Samsung elmaszatolja, meg kicsit stabilabb a videófelvételek alatt.(az Apple féle lencsés stabilizátor jelenleg a csúcs, azt lekoppinthatná az Apple)
Amúgy mint írtam, nem vagyok részre hajló, egyszerűen a Samsung most jobb volt. Az S23 óta már fölényesen, nem tud úgy érvet mondani. Max aki az Apple ökoszisztémához ragaszkodik.
Ugyanakkor a 15 Pro a nyerő, annak akinek kisebb telefon kell, mert ott a sima S24-nek nincs nagyon esélye.(bár szerintem ott annyival olcsóbb is, amennyivel rosszabb)
Imàdom, hogy mekkora dolgot csinálnak ebböl, mintha minden nap kihasználnàd a 100× zoomot, és az egész kamera csak abból állna. Arról nem is beszélve, hogy attól még, hogy a telefon digitálisan be tud zoomolni 100-ig, attól még nem lesz tisztább a fotó, mintha az iphone 25× képébe belenagyítanál.
Kevés olyan embert ismerek, aki az S-pen nek bármi hasznát vette volna. Ha lenne értelme, már minden telefonba belekerült volna, de csak a samsung ragaszkodik hozzá ennyire. A Dex ugyanez.
A töltés valóban gyorsabb. Kb. 1 óra a samsungnál, és 1 óra 20 perc az iphonenál. Azért "sokkal jobbnak" nem mondanám. Az üzemidöt meg nem tudom miért írtad, mert az minden teszt alapján pont az iPhone-nál jobb.
Az iPhone általánosságban részletesebb fotókat csinál, valósághübb szinekkel, és jobban tartja a minöséget a különbözö lencsék között, különbözö fényviszonyok mellett. Ami viszont kicsit sem szubjektív, az a videó, amiben az iPhone legalább 3 évvel minden más gyártó elött jár. És lehet, hogy a samsung tele van rakva mindenféle fölösleges parasztvakító funkcióval, de az iPhone még mindig ezerszer megbízhatóbb. (pl. kamera fókuszálás)
17- es baromágokat ír, neki nem volt mèg újfajta iphonja vagy semmijen (egyszer gyomkodta talàn? )ezért ne legyen másnak se!
Azzal egyetértek hogy a Samsung felhasználunk a Samsung Tab felhasználók 90 százaléka nem használja ki a tollat és a DEX sem! És valóban sok a parasztvakítás androidos telefonomba de annyira hogy a felhasználó 60 százalékát nem használja ki! Amúgy meg halkan megsúgom hogy azokat mint egy Android az az iPhone is tudja! Sőt sokkal jobban tudja! Üzemidő leg nem érhet fel semelyik csúcs telefon az iPhone ok üzemidejűkre, Mert az iOS nagyon takarékos és nem a teljesítmény árán, És az akumlátor elhasználódásag nagyon strapabíró. Mondom ezt úgy hogy nekem kizárólag csak felső kategória zászlóshajó s Samsung csúcstelefonjaim voltak. És mióta van egy 14 pro maxom a jó Isten tartsa távol tőlem az androidot A felső kategóriajával együtt ☝️
19-es.
15 Pro-m van, szóval nekem nehéz bármit bemagyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!