Samsung S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max, melyikkel jobb/szebb a fotózás, videózás?
Ha nem bánjátok kicsit belekotyogok én is.
Én is lassan váltani akarok az S20 Ultra-ról (off:a valaha volt legjobb telefonom,tényleg csak méltatni tudom),és most filózok eme kettő mobil között.Igazából én nem a kamera vagy az ultimate teljesítményt nézem,hanem hogy mostanság mennyire stabil szoftver téren eme két drágaság?
Ugye most az S24 U-nak 7+ év szoftverfrissítési támogatást adnak,de mi a helyzet az Iphonokkal?
Az I-tól kicsit félek a rendszer zártsága miatt,+ kérdeztem ismerősömet és kicsit megriasztott hogy azt mondja szinte minden +ban fizetős rajta (13 van neki)
Azaz röviden:Melyiknek van megbízhatóbb szoftveres támogatottsága?
Melyik akkuja tudja az 1+ napos üzemidőt
Ugyan teszteket néztem,de azok ugye pre-release avagy teszt mobilok,nem mutatja meg milyenek 3-6 hónap múltán.
Bocsi hogy kicsit kacifántos lett a megfogalmazás,de remélem átjön a lényeg!:-)
#11.
Apple megerősítette, hogy minimum 7 évet ad.
Nem feltétlen zártabb, use-case függő. Ha speciális célokra használod, ahol szükséged van root jogra, vagy olyan alkalmazást használsz, ami csak androidra készült el, akkor nem érdemes IOS-t venni. Amúgy meg ezt leszámítva nincs nagyon különbség, az IOS 18-al már sok minden átjön az Androidból személyre szabhatóság szintjén
"Melyik akkuja tudja az 1+ napos üzemidőt"
15 Plus vagy 15 Pro Max, ezek kapnak a legtovább frissítést.
De igazából ha megteheted és van rá pénz egy S24 Ultra a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!