A pro maxnak kicsit más a kamerája és nagyobb az akkumulátora. Ezen kivül nincs különbség a két telefon között.
ápr. 24. 20:33
3/9 anonim válasza:
A Pro az egy manapság kompaktnak számító telefon, a Pro Max meg egy viszonylag nagy telefon. Ennyi a lényegi különbség.
A nem túl fontos: a Pro Max zoom kamerája ha jól emlékszem valamivel nagyobb nagyítást tud (ami nem feltétlenül pozitívum minden esetben), meg hát a telefon méretéből adódóan nagyobb az aksija is, de nincs jelentős üzemidőbeli előnye.
ápr. 24. 20:35
4/9 anonim válasza:
Pro max-t a nagy kijelző miatt is
ápr. 24. 21:05
5/9 anonim válasza:
Pro max jobb kamera picit nagyobb akksi kijelzo regen nem volt ennyi kulonbseg nekem 14pro van
ápr. 25. 10:42
6/9 anonim válasza:
Nem jobb a Pro Maxnak a kamerája,más szimplán a látószög.
Átlag felhasználónak sokkal jobb az X3, mint az X5. A Pro Max kénytelen digitális zoommal működni X5-ig ami nagyon rontja az összképet.
Nem véletlenül használ a Samsung 2 zoom kamerát az Ultra-nál.
ápr. 25. 13:39
7/9 A kérdező kommentje:
Végre adott valaki egy értelmes választ ! Köszönöm szépen a hatosnak!👍
ápr. 25. 14:51
8/9 Morzsi007 válasza:
A Pro 3x-os optikai zoommal rendelkezik, a Pro Max 5x optikai zoommal. Méretéből adódóan nagyobb aksi fért bele, ennyi a különbség a kettő között. Ez miatt akartam Pro Max-ot, de mikor a kezembe vettem, többször is próbálkoztam, egyszerűen kényelmetlen volt, nem nyomom egész nap és fontos a normális hordozhatóság is. Teszem hozzá 12 Mini-t használtam 3 évig. Így a 15 Pro-t választottam. Mondhatni kisebb méretű mobilok között jelenleg ez a csúcs.
ápr. 25. 15:53
9/9 anonim válasza:
Ha nagy kezed van és szereted a tepsi telefonokat, akkor 15 Pro Max.
Ha a kényelmes, kompakt telefont, akkor a sima 15 Pro.
A telekamera a különbség, mint ahogy előttem írták, meg a jobb üzemidő a Pro Max javára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!