Samsung Galaxy S24+ telefont megérné venni?
#2.
iPhone user vagyok, de szerintem az S24 Ultra porig alázza a 15 Pro Max-t, ez nem kétség, mindenféle elfogultság nélkül.
Mert nyilvánvaló, hogy a sima 15 nem pálya, már csak a 60HZ és a 2 kamera miatt sem...(és hülyeség is azt venni, annyi pénzért)
1. Azért egyáltalán nincs rossz kamerája a sima S24-nek sőt. Az Ultra persze jobb de vagy 200-al drágább is. A plus-nál mondjuk "csak" egy 100-assal.
2. Apple userként mondom hogy dehogy jobb. Csak az ökoszisztéma miatt használok Applet ha már Macbookom van. Amúgy biztosan Samsungot vennék.
De este siralmas, én azért vettem 15 Pro-t a sima S24 ellenében.
Saját usereik beszéltek le róla, lehet idővel javítják szoftveresen de én perpillanat S23 Ultra-t vennék. Amúgy is jobb telefon kb. minden téren és egy árban vannak.
S24 Ultra viszont nagyon is jó például és ott is él a 7 év support, nyilván az lenne a legjobb, csak ott már egész magas az árcédula.(teljesen érthető módon, mert jelenleg kb. az a legjobb okostelefon a piacon)
"én azért vettem 15 Pro-t a sima S24 ellenében."
Ez így nem korrekt összehasonlítás! 15 vs S24 vagy 15 pro vs S24 ultra.
Nekem S23 van A52s-ről váltottam. Összehasonlíthatatlan a 2 telefon szoftvere. Az S23 6 hónap alatt nem csinált annyi szoftveres pillanatnyi hibát, mint amit az A52s hetente.
A kamerájában viszont csalódtam, jó képeket készít, de szűk a tartománya a jó kép feltételeinek. Csak automatába fotózok, nem értek hozzá. Mint egy szög egyszerű felhasználó, ahogy használja.
Összehasonítottuk a haverom 13projával, de csak azért mert akkor használtan kb annyiba került, mint az új s23, és porig alázza a 13pro. De a sima 13hoz képes jobb.
#7.
Pedig igen, S24 és a 15 Pro egy méretben vannak, annyival drágább a 15 Pro amennyivel jobb telefon is.
Az egyik fő szempont, ezért nem szokás a sima Pro-t az Ultrahoz hasonlítani. Hanem a Pro Max-t.
Samsungnak nincs kisméretű csucstelefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!