Hol találok mobilra játékok? Mások honnan szerzik be? Van esetleg valami jó kis offline, 3d-s fps játék, vagy bármi más? Hol böngészhetek a játékok között? A play áruház borzalmas, fizetős, scam játékokat ajánl...
9.: Nem néztem meg a linket. Így már más, nem vagy buta, most jobb? Ha nem inged, ne vegyed magadra!
10.: Ez kb. annyira kockázatos, mintha pc-re töltenék le játékokat ncroe-ról? Vagy sokkal nagyobb a rizikó?
12.: Arra reagálok, amire akarok!
Azért nem hangzott bocsánat kérésnek, mert nem is szántam annak. Miért kérnék tőled bocsánatot, ki vagy te itt? Majd ilyen kis semmiségekért bocsánatot kérek, mit képzelsz te magadról?
16.: OK, na örülök, hogy tudtunk kompromisszumot kötni :D
Más fél órákat eltölt egy válasszal, és csak negatívakat kap :C
Amúgy az én értékelésem sokat ér, mert direkt rámentem arra, hogy csak hasznos válaszokat értékelek hasznosan.
Ugye arra gondolsz, amit linkeltél? Hát még csak most tervezem kipróbálni. Most valami jó kis offline lövöldözős játék érdekelne. Új telefont vettem, kiszeretném használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!