Van olyan offline térkép alkalmazás, ami nem omlik össze állandóan, vagy az én telefonomban van a hiba?
HERE WeGo szokott működni, a letöltött adatbázissal.
Amikor néha sztrájkol, frissíteni kell, ezt nem árthat indulás előtt ellenőrizni.
A HERE WeGo-hoz nem kell erős telefon, viszont RAM, illetve flash-memória hibája okozhat összeomlást.
Firefox több erőforrást igényel, mondjuk egy uBlock Origin reklámblokkolóval kombináltan, ezért egyfajta tesztprogramként is funkcionálhat, miután van ilyen "funkciója" is: a Firefox egyszerűen összeomlik egy hibás hardveren, ha jól megterheljük (sok lap stb.).
A Locust meg a herewegot próbáld meg.
Ha ez sem megy, akkor vegyél egy jobb telefont.
5.: Nekem olyan alkalmazás kellene, amire többféle térkép is letölthető. Hogy lássam is a közelben lévő utakat, ne csak a nagy semmit!
Úgy látom, hogy ez olyan, szóval köszönöm! Remélem jól is fog működni.
Tavaly használtam egy alkalmazást, amire többféle térkép is letölthető volt. Már elfelejtettem a nevét, ezt a szar telefont pedig azóta újra is telepítettem. Valószínűleg a telefonnal van a probléma, és egy jobbat kellene beszereznem?
7.: Nem voltak összeomlásaim, csak egyszerűen nem mutatta a térképen, hogy hol vagyok. Ilyenkor azt csináltam, hogy zsebre tettem 10-20 percre, és egy kis szerencsével működött utána. De ha működött jól minden, akkor általában be sem zártam az alkalmazást, mert utána tutira nem működött megint.
A locus egyébként sosem működött, az volt az eddigi legrosszabb, amit próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!