Megmondaná nekem valaki, hogy mikor érkezik megint szállítmány iPhone 4 ből? Valaki aki a tmobilnál dolgozik?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy múlt hét kedden jött egy, de abban még pont nem voltam benne. Az is érdekelne, hogy mekkora volt az a szállítmány, és a budafoki úton lévő tpontban tudja-e valaki, hogy hogy áll a lista?2010. okt. 27. 20:39
1/4 bp1985 válasza:
1430, vagy mondd vissza, és vegyél egy jobb telefont.
2/4 A kérdező kommentje:
1430-on egy hölgyeménnyel beszéltem, aki kb semmit nem tudott róla, de köszi. Jobbat? Aha :D
2010. okt. 27. 21:27
3/4 bp1985 válasza:
Jobabt? HTC. És nem si kerül majdnem 500 ezerbe, sőt nincs is hűsé. 110-ért megkapod függetlenbe. Amúgy meg ez az Apple baromsága, hogy várat. Csak ezzel magát járatja le. Akkor kellett volna kiadni, amikor tudja garantálni azt a mennyiséget, amennyi kell. Függetlenbe van 220-ért is 4. gsmline.hu
4/4 anonim válasza:
Szia! Te mikor rendelted meg?
Mert én hónap elején olyan kb. 4.-e körül,és november 30.-at mondtak,vagy ha elöbb kapnak szállítmányt akkor november 30-.ig kihozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!