Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N900, vagy SE Xperia X10?

Nokia N900, vagy SE Xperia X10?

Figyelt kérdés
A két mobil közül melyik éri meg jobban?Érvek ellenérvek!
2010. okt. 27. 20:24
 1/8 anonim válasza:
Én az X10 mellett tudok csak voksolni, de az ár érték arányban mindenképpen jó választás, még iphon4 helyett is azt választanám. A mostani 2.5ös frissítéssel pedig messze lehagyta a n900-at. 8 Mpixeles kamera végre HDben rögzít, a funkciók és az alkalmazások sokkal biztosabbak androidon mint a nokia alatt futó Windows alapon. Ráadásul ez folyamatosan frissül, lassan érkezik a multitouch is :)
2010. dec. 3. 12:59
 2/8 anonim válasza:

Az előttem szóló válaszadó elnézhetett valamit, mert a frissítés nem 2.5-ös, hanem 2.1-es. Igaz ez nem von le különösebbek a dolog jelentőségéből, mert végre a Sonyericcsonosoknak sikerült optimalizálniuk rendesen a működést, úgyhogy jóval gyorsabb lett tőle a teló, meg az akksi is tovább bírja. Amúgy az Xperián Android van, ami sokkal elterjedtebb és jobban támogatott, mint a Nokia új rendszere, aminek mind a támogatásban, mind a működésben lehetnek gyermekbetegségei.

Úgyhogy, ha engem kérdezel, így a frissítés után én az X10-re voksolnék.

2010. dec. 7. 11:39
 3/8 anonim válasza:

Mivel x10-em van, csak annyiban tudok segíteni, hogy leírom, ez mit tud. Majd beszerzed a másikat is és összehasonlítod. :D

Szóval: 8.1 Mp-es kamera vakuval, stabilizátorral; 4 colos érintőképernyős kijelző; beépített GPS; mosolyfelismerés; Wifi; 16 Gb memóriáig bővíthető; timescape és mediascape.

Nagyon röviden kb ennyi. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

2010. dec. 7. 17:14
 4/8 anonim válasza:
A tapasztalatok szerint a nokiák megbízhatóbbak, de viszont az SE többet tud. Sőt elvileg jövő év elején lesznek hozzá újabb frissítések.
2010. dec. 15. 11:44
 5/8 anonim válasza:
Az első hozzászóló jó pár dolgot elnézett, mivel nem windows alapú a maemo hanem linux ami talán a legmegbízhatóbb rendszer. De felesleges a maemot androidos telefonokkal, iphona-al összehasonlitani mivel teljesen más világ, más fajta felhasználásra szánta a nokia. Személy szerint a kicsit gyenge aksitól eltekintve nem tudnék negativat mondani az n900-ról, nálam nagyon bevált, ki kell próbálni mindenki akinek nem volt még a kezében, 1 élmény.
2011. jan. 6. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:

mindenkeppen az n900 a jobb telo!

Kepzelj el a kezedben 1laptopot! Na ez az.

csak 2kerdes a sok kozul....:

-torrentezni tudsz az x10-zel? Ncore-rol toltom le a cuccot a telora... 32gigabol most is csak 4van...

-tuningolni lehet az x10et? az n900am 1150mhz ketyeg, ezen a sebessegen tuti odaveri az x10et is....

az telefon, ez mobil pc!!! ebben biztos lehetsz!

2011. jan. 23. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
nem is beszélve a sztereo hangszoroirol...!
2011. jan. 24. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

SZerintem az N900 nemhogy az X10-nél, hanem az ÖSSZES Sony Ericsson-nál sokkal de sokkal jobb!

Most én is N900-ra gyűjtök! :)

2011. máj. 7. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!