Nokia N900, vagy SE Xperia X10?
Az előttem szóló válaszadó elnézhetett valamit, mert a frissítés nem 2.5-ös, hanem 2.1-es. Igaz ez nem von le különösebbek a dolog jelentőségéből, mert végre a Sonyericcsonosoknak sikerült optimalizálniuk rendesen a működést, úgyhogy jóval gyorsabb lett tőle a teló, meg az akksi is tovább bírja. Amúgy az Xperián Android van, ami sokkal elterjedtebb és jobban támogatott, mint a Nokia új rendszere, aminek mind a támogatásban, mind a működésben lehetnek gyermekbetegségei.
Úgyhogy, ha engem kérdezel, így a frissítés után én az X10-re voksolnék.
Mivel x10-em van, csak annyiban tudok segíteni, hogy leírom, ez mit tud. Majd beszerzed a másikat is és összehasonlítod. :D
Szóval: 8.1 Mp-es kamera vakuval, stabilizátorral; 4 colos érintőképernyős kijelző; beépített GPS; mosolyfelismerés; Wifi; 16 Gb memóriáig bővíthető; timescape és mediascape.
Nagyon röviden kb ennyi. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
mindenkeppen az n900 a jobb telo!
Kepzelj el a kezedben 1laptopot! Na ez az.
csak 2kerdes a sok kozul....:
-torrentezni tudsz az x10-zel? Ncore-rol toltom le a cuccot a telora... 32gigabol most is csak 4van...
-tuningolni lehet az x10et? az n900am 1150mhz ketyeg, ezen a sebessegen tuti odaveri az x10et is....
az telefon, ez mobil pc!!! ebben biztos lehetsz!
SZerintem az N900 nemhogy az X10-nél, hanem az ÖSSZES Sony Ericsson-nál sokkal de sokkal jobb!
Most én is N900-ra gyűjtök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!