Mikrofon probléma? PocoX3 Pro
Mi lehet a gond a telefonommal? Néhány hete, ha hívást inditok, vagy fogadok, eltelik 15-20 mp mire hallják a hangom. Ha rögtön leteszem és visszahívom a számot, hallható vagyok azonnal.
Nem minden telefonszámmal csinálja ezt. Valakinek valami ötlet?
Hangfelvételnél nincs gond, ott működik. Kihangosításkor is.
Nem tudom pontosan, mit csinál a Xiaomi rendszer, amikor belépés után valami szénné terheli a processzort, majd egy idő után lenyugszik és használható lesz.
Talán újra kellene telepíteni, mindent letiltani, figyelni, elemezni, ha valakinek van ráérő ideje, ezzel foglalkozni.
Valószínűleg a "MIUI kezdőképernyő alkalmazás" terheli le a processzort, feloldás után. Azaz nem csak újraindításkor.
Elég, ha a telefon hosszabb ideig pihen készenlétben, utána megint jöhet a lassulás.
Egy 3 éves Youtube videó szerint az alkalmazás frissítéseit el kell távolítani, frissítést letiltani és kivárni, míg a gyártó kijavítja a hibát.
Ez azért vicces, mert az újabb telefonon már a frissebb változat van, amit hiába teszünk alapra. Alapból is ezt csinálja.
Még jó, hogy ezt én nem is telefonként használom, mert akkor elég zavaró lenne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!