Milyen okostelefont vegyek?
Sziasztok,
A segítségeteket kérném, nem vagyok jártas a telefonok világában.
Jelenleg egy Moto g8 plus telefonom van. 4 éve vettem, szimpatikus volt, jó árban, és nagyon dicsérték a kamera képességeit. Sajnos időközben szükség lett volna sérült lencse cseréjére, de beszerezhetetlen volt, így nem volt túl jó választás végső soron.
Most új telefont keresek ~160ezres felső limittel, jó kamerával (nem kell hogy profi gépet helyettesítsen, csak szépen tudjam fotózni a családot, fotókönyvhöz való minőség legyen, szép portré mód), gyors töltéssel, ujjlenyomat olvasóval, egykezes kezelhetőséggel és nem utolsósorban hazai szervízzel.
Tudnátok ajánlani ilyen paramétereknek megfelelő telefont? Kicsit elvesztem a realmi, oneplus, xiaomi, stb telefonok közt.
Köszönöm!
#10 Köszi, hogy írtad, fogalmam sem volt. Egyébként terveztem venni vezeték nélküli fülhallgatót, mindenesetre jó tudni, legalább nem a vásárlás után lepődök meg.
#11 Tudom mi az, de őszintén eszembe se jutott, köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!