Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarországon miert nem...

Magyarországon miert nem nepszeru az iphone?

Figyelt kérdés

Elvileg itt hasznalnák a legkevesebben iPhonet europaban

Magyarország: [link]

Romania: [link]

Belgium: [link]

Horvátország: [link]

Franciaország: [link]

Németország: [link]

Luxemburg: [link]

Ukrajna: [link]

2024. ápr. 9. 20:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20-asnak! 19-es voltam! És nagyon sok értelme van 14 Pro Maxról 15 Pro Maxra váltani!
2024. ápr. 14. 14:54
 22/27 anonim ***** válasza:
Sorold már fel, kérlek! Újabb proci van benne és talán egy hajszálnyival jobb a kamerája, de slussz. Emiatt semmi értelme váltani.
2024. ápr. 14. 15:17
 23/27 anonim ***** válasza:
22-esnek! Az 15 Pro Maxnak van akció gombja! A 14 Pro Maxnak meg nincs akció gombja. Már ezért is érdemes 15 Pro Maxot venni!
2024. ápr. 14. 15:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Egy gombért? Te tudod. Én a némító kapcsolót se nagyon használom. Te mit raktál az akciógombra?
2024. ápr. 14. 21:29
 25/27 Morzsi007 ***** válasza:
Mikor megvolt a bemutató, gondoltam milyen jó lesz az akciógomb. Meglett a 15 Pro és hát mai naping nem állítottam át a némítást. Számomra elég lenne a régi megoldás is. Biztos valaki személyre szabja, én nem. Több dolgot is beállítanék, de nem tudom melyik legyen az, így maradt a némítás, bár ritkán használom erre is.
2024. ápr. 15. 06:35
 26/27 anonim válasza:
Azért, mert itt olyan birka emberek laknak, akik egy olyan pártot (FIDESZ) szavaznak az ország élére, aki kilopja a szemüket is. Ebből kifolyólag nincs pénzük és intelligenciájuk sincs ahhoz, hogy megértsék, hogy az Apple termékek mit képviselnek.
2024. ápr. 18. 18:27
 27/27 anonim ***** válasza:
26. Ennek mi köze hozzá?
2024. ápr. 18. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!