Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarországon miert nem...

Magyarországon miert nem nepszeru az iphone?

Figyelt kérdés

Elvileg itt hasznalnák a legkevesebben iPhonet europaban

Magyarország: [link]

Romania: [link]

Belgium: [link]

Horvátország: [link]

Franciaország: [link]

Németország: [link]

Luxemburg: [link]

Ukrajna: [link]

2024. ápr. 9. 20:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣
2024. ápr. 9. 22:26
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Egy pillanat! Miért gondoljátok hogy az ára miatt? Nézzétek meg a belinkelt forrásokat. Ukrajnában (Európa legszegényebb országa) meglehetősen népszerű az Apple. A Samsung csak a 3. Más kultúra, más felfogás. Szintén érdekes hogy mind a népet, mind a francia piacon határozottan csökkent a népszerűsége. Azok pedig gazdag országok. Ja és nem csak az Apple gyárt drága telefont. Nagyon nem, csak sokan azt hiszik. Szóval szerintem a piaci részesedésnek nincs köze az életszínvonalnak.
2024. ápr. 9. 22:37
 13/27 anonim válasza:
73%

Biztos vagyok benne, hogy ez nem az ara miatt van, Albaniaban 66%

[link]

En azert nem veszek iPhonet, mert sokkal olcsobban tudok venni egy androidot amit ugyan arra hasznalok amire a 4-5-600 ezres iPhonet hasznalnam. Mielott valaki azt mondja, hogy csoro vagyok, nem vagyok az, csak jol banok a penzzel es feleslegesnek tartok ennyi penzt kifizetni egy telefonert. Ismerek valakit aki sokkal tobbet keres nalam (pontosan nyilvan nem tudom mennyit, de kimagasloan el) es egy galaxy s21 fe-t hasznal.

[link]

Itt latszik, hogy a fiatalok majdnem fele iPhonet hasznal Magyarorszagon.

2024. ápr. 10. 03:16
 14/27 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Én nem ezt látom. Elég sok ember használ almás telefont, nem csak a fiatalok. Hogy mennyire valósak a számok az is kérdéses.
2024. ápr. 10. 08:15
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

"Itt latszik, hogy a fiatalok majdnem fele iPhonet hasznal Magyarorszagon."

Amúgy ezt nem értem hogy miért van. Inkább használják a lerúgott sokéves almás telefont, mint egy korszerű nem almásat. Nálunk például néhány éve gimiben az a felállás volt hogy szinte mindenki Apple-t használt, aki pedig nem az valami legolcsóbb Redmit. Csak nekem volt normális és egyben nem Apple telefonom, persze az is szürkeimportos. Először Applet akartam venni mert mondom az a legjobb. Iphone 11 egyébként. Aztán egy hónap keresgélés után rájöttem hogy szarabb mint gondoltam. Szóval vettem inkább egy S20 FE-t, persze arányában jó drágán mert akkor jött ki nemrég. Aztán meg nézték hogy hogyan csinálok ennyire jó fotókat ha nem iphone. Meg hogy miért nem vettem iphonet ha már ennyit költöttem. Az a teljes értetlenség ami ott volt akkor. Szóval ebből csak azt akartam kihozni hogy a fiatal korosztályba teljesen bele van égve hogy csak az Apple jó.

2024. ápr. 10. 08:17
 16/27 Morzsi007 ***** válasza:
93%
A másik felében meg az van, hogy, túlárazott sz@r.
2024. ápr. 10. 08:28
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jár sokféle előfizetéshez, vagy jobb a marketing, szerintem sem az átlagfizetéstől függ.
2024. ápr. 10. 08:29
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

Ez többtényezős dolog. Egyrészt valóban elég drága nálunk, köszönhetően a világbajnok ÁFÁnak. USA-ban az iPhone 15 hivatalos Apple ára átszámolva 280 ezer. Itthon ennyiért max 14-est kapsz, de azt is csak szürkeimportból.

A másik, hogy itthon még mindig van egy bizonyos stigmája, hogy aki iPhone-t vesz, az magamutogató burzsuj.

De ettől függetlenül elég sok embernél látok almás telefont. Nekem is az van, méghozzá 12 év Android után. Szimplán meguntam, hogy jönnek-mennek a gyártók és folyton új UI-t kell megszoknom, az iOS meg ugyanolyan mindegyik iPhone modellen.

De amúgy van egy olyan vetület is, hogy sokszor pont azok vesznek iPhone-t idehaza, akik amúgy nem engedhetnék meg maguknak.

2024. ápr. 10. 13:31
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz! Nálam biztos hogy népszerű az iPhone! Egyébként 2021 novemberében lettem én is csak iPhone használó! iPhone előtt Huawei P10 Plus-om volt. Aztán iPhone 13 mini, majd iPhone 14 Pro Max, és most van egy iPhone 15 Pro Max telefonom.
2024. ápr. 13. 17:58
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
#19 Tehát 2 és fél év alatt háromszor cseréltél telefont? Mi a frászért? Eleve 14 Pro Maxot 15 Pro Maxra cserélni az égvilágon semmi értelme nem volt.
2024. ápr. 13. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!