Samsung S23 Snapdragon vagy S24 Exynos procival éri meg jobban megvenni?
S24 7 év támogatást kap, szóval inkább azt.
Amúgy makró kamera nélkül nem vennék telefont, szóval leginkább egyiket sem.
#2.
Helyzetfüggő éppen melyik a jobb, ezért sem mondanám, hogy kiváltható lenne.
Kíváncsiságból lőttem pár képet mindkettővel, van amikor ez jobb, van amikor az.(15 Pro)
De igazság szerint az a legjobb ha van mindkettő, azt pedig csak az S24 Ultra tudja a Samsungok közül.
Ultra-ról nem volt szó, igazából ha kis méretű telefon kell egyértelműen iPhone 15 Pro.
Ha nem gond a méret akkor S23 Ultra vagy S24 Ultra, az szerintem sokkal jobb telefont, mint a 15 Pro Max.
Nem feltétlen van túlárazva, a 15 Pro annyival jobb, mint az S24 amennyivel többe is kerül.
Az S24 Ultra perpillanat egy árban van a 15 Pro Max-szal.
Nincs igazán különbség árban és tudásban sem(én IOS user vagyok, de itt én az S24U-t választanám).
Nem is vita miatt tettem hozzá, az S24 egy butított csúcstelefon, a 15 Pro egy valódi csúcstelefon, éppen ezért én a 15 Pro-t választanám a kettő közül ha van rá keret.
S24 Ultra a csúcstelefon, mindent belerakott a Samsung ami abszolút csúcs.
Az Apple-nek ezzel szemben a 15 Pro Max és 15 Pro a csúcstelefon, amik között 1 különbség van, mégpedig hogy az egy 5x teleszkópos Zoom kamerával rendelkezik, míg a sima 15 Pro csak egy sima 3x-ossal.
Itt annyira elhanyagolható a különbség, hogy a 15 Pro is csúcstelefon.
A Samsung ezzel szemben a S24 esetén EU-s modell esetén csak Exynos-t tett bele, csak 8GB RAM-os változatot értékesítik sok esetben. Nincs makró mód, nincs még 1 zoom kamera, rosszabb szenzorokat és kamerákat kapott, mint az Ultra modell. Nem kapta meg az S pen-t sem.
Piszok jó telefon ezek ellenére, de nem csúcstelefon azt be kell látni.
Az az S24 Ultra. Máshova pozícionálta a Samsung, de ők nem is akarnak csúcstelefont kiadni már kis méretben ez elég egyértelmű.
Apple viszont igen, azért is nyírta ki végül a Mini szériát teljesen és maradt meg végül is a sima Pro széria.
De hozzátenném, hogy az S24 Ultra jelenleg non plus ultra, ami a telefonokat illeti. A Gen 3-t leszámítva nem lehet belekötni.
Kamerája legjobb, kijelzője legjobb, üzemideje kicsit rosszabb, mint a 15 Pro Max-nak, de összegezve tényleg jelenleg felülmúlhatatlan.
7 év támogatás, az S Pen miatt olyan szoftveres extrákat kapott, hogy az Apple az sosem fogja beérni.
Szóval összegezve persze a Samsung szerintem jobban áll, többet kínál.
Szó sincs arról, hogy Apple fan lennék, csak ők máshogy építik fel a termékek pozicionálását, mint az Apple.
9-es vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!