Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki csinált már ilyet a...

Valaki csinált már ilyet a Telekomnál?

Figyelt kérdés
Decemberben hoztam ki a Telekomtól egy készüléket, de most úgy érzem rosszul döntöttem. Ha előre kifizetem az eszköz fennmaradó részleteit, akkor közvetlenül utána elhozhatok egy másik telefont vagy ugyanúgy várnom kell a hűségidő leteltéig?

ápr. 4. 22:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja és azt hozzá tenném, hogy mindent megteszek azért, hogy a legtöbbet kihozzam az üzemidőből. Sötét témát használok, teljesen fekete háttérképet, automata fényerőt, nem tartok bekapcsolva semmit, ha nem használom (pl. Bluetooth vagy mobilinternet) és mégis olyan 4 órás képernyőidőt hozok ki belőle, úgy hogy az adott 24 órában csinálok 1 vagy 2 mikrotöltést kb 20-30 percre.
ápr. 5. 08:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy 5000 mAh-es akkumulátortól kevés. Legalább is az előző telefonomhoz képest. Mint mondtam Xiaomiról jöttem át. Lehet az okosabb döntés lett volna a gyorsabb töltés miatt (és, hogy adnak töltőfejet😔), de ott meg elegem lett a reklámos rendszerből, ráadásul a OneUI mérföldekkel kiforrottabb és okosabb rendszer.
ápr. 5. 08:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Megpróbáltad "visszaszoktatni" a szemed, vagy csak visszaraktad 3 másodpercre 60-ra, és az nem volt jó?

Mert egyébként például a filmek többsége 24/25 fps-el készülnek, és én például még 1 embert sem hallottam arról panaszkodni, hogy az kevés lenne.

Esetleg kipróbálhatod, hogy 30fps-es videókat nézel hosszabb ideig, úgy talán a 60 is jobbá válik utána.

De a 120 hz szerintem is felesleges.

ápr. 5. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
A szolgáltató motivációját úgy tudod megérteni, hogy a készüléked törlesztőrészlete nem csak a készülék törlesztőjében van, hanem a csomagodban is. Tehát hiába fizeted ki a készüléket, teljesen kifizetve a szolgáltató szemszögéből akkor lesz, ha a 24 hónapos hűséget abban a csomagban végignyögöd. Majd utána köthetsz újabb hűséget, ha addig nem jössz rá, hogy olcsóbb előfizetést készülék nélkül kötni és szabadabb vagy, ha készüléket veszel máshol és utána szabadon adod-veszed. Viszont ha kifizetés mellett döntesz, akkor kérd el a hálózatfeloldó kódot is egyből, ha esetleg függő lenne a készüléked, bár nem vagyok biztos benne, hogy a T még függővé teszi őket, de a V és a Y függővé teszi még mindig és az is marad, ha az eredeti tulajdonosa nem kéri a hálózatfeloldó kódot.
ápr. 5. 10:56
 15/17 A kérdező kommentje:

Visszaraktam több órára, de zavart, hogy nem olyan fluid a rendszer. Egyébként én régóta, még a mostani telefonom előtt is panaszkodtam a filmek képkocka sebességére. Néhány jelentnél, mint például filmekben a tartós vízszintes mozgás, amikor bemutatnak valamit, látom hogy akadozik a felvétel. Amikor megjelent a Gemini Man 4k 60fps-ben felüdülés volt ilyen minőségben filmet nézni. Csalódott voltam, amikor az Avatar 2 nem így jelent meg, pedig rengeteg helyen ezt harangozták be, hogy ilyen minőségben forgatták.

ápr. 5. 11:07
 16/17 Morzsi007 ***** válasza:
62%
Akkor zavaró egy film, mikor nem áll át a kijelző 24Hz-re, ugye a mozifilmek 24 képkockásak, és ha 30-60 vagy 120Hz-es frissítéssel nézed, akkor akadozás a mozgásoknál észrevehető. A telefon, nem fog átállni 24 Hz-re. Bizonyos lejátszó appok talán igen.
ápr. 8. 07:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Egy kis update!

Novemberben sikerült váltanom egy iPhone 14-re.

Több, mint egy hónap távlatából azt tudom mondani, hogy az üzemidő klasszisokkal jobb, az A15 Bionic egy tényleg nagyon energiatakarékos chip.

Észre sem veszem, hogy ebben sokkal "kissebb" akku van (3,279 mAh). Ebből is látszik, hogy baromira nem csak ezen múlik. Direkt a 60Hz kijelző miatt választottam ezt. Ezen a telefonon valahogy nem látom akadozósnak a rendszert. Az iOS animációi nagyon fluidnak tűnnek ilyen képfrissítési rátával is. Itt gondolom direkt 60Hz-re fejlesztették és optimalizálták a rendszert. Ettől függetlenül nem lettem AppleHead, az android szerintem egy sokkal jobb rendszer. Itt olyan, mintha meg lenne kötve a kezem sok szempontból. Hiányzik a "szabadság". Hiányoznak a jól megszokott appjaim, amik csak androidra vannak. Nem telepíthetek vanced TikTok-ot meg ehhez hasonlók😆 1 hónap után sem találtam az AppStore-ban egy normális FTP szerver kezelő appot, ami ne kért volna csilliárdokat a használatért cserébe.

Szóval ez is egy erősen kompromisszumos kapcsolat, de az üzemidő nekem most fontosabb volt.

tegnapelőtt 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!