Valaki csinált már ilyet a Telekomnál?
Megpróbáltad "visszaszoktatni" a szemed, vagy csak visszaraktad 3 másodpercre 60-ra, és az nem volt jó?
Mert egyébként például a filmek többsége 24/25 fps-el készülnek, és én például még 1 embert sem hallottam arról panaszkodni, hogy az kevés lenne.
Esetleg kipróbálhatod, hogy 30fps-es videókat nézel hosszabb ideig, úgy talán a 60 is jobbá válik utána.
De a 120 hz szerintem is felesleges.
Visszaraktam több órára, de zavart, hogy nem olyan fluid a rendszer. Egyébként én régóta, még a mostani telefonom előtt is panaszkodtam a filmek képkocka sebességére. Néhány jelentnél, mint például filmekben a tartós vízszintes mozgás, amikor bemutatnak valamit, látom hogy akadozik a felvétel. Amikor megjelent a Gemini Man 4k 60fps-ben felüdülés volt ilyen minőségben filmet nézni. Csalódott voltam, amikor az Avatar 2 nem így jelent meg, pedig rengeteg helyen ezt harangozták be, hogy ilyen minőségben forgatták.
Egy kis update!
Novemberben sikerült váltanom egy iPhone 14-re.
Több, mint egy hónap távlatából azt tudom mondani, hogy az üzemidő klasszisokkal jobb, az A15 Bionic egy tényleg nagyon energiatakarékos chip.
Észre sem veszem, hogy ebben sokkal "kissebb" akku van (3,279 mAh). Ebből is látszik, hogy baromira nem csak ezen múlik. Direkt a 60Hz kijelző miatt választottam ezt. Ezen a telefonon valahogy nem látom akadozósnak a rendszert. Az iOS animációi nagyon fluidnak tűnnek ilyen képfrissítési rátával is. Itt gondolom direkt 60Hz-re fejlesztették és optimalizálták a rendszert. Ettől függetlenül nem lettem AppleHead, az android szerintem egy sokkal jobb rendszer. Itt olyan, mintha meg lenne kötve a kezem sok szempontból. Hiányzik a "szabadság". Hiányoznak a jól megszokott appjaim, amik csak androidra vannak. Nem telepíthetek vanced TikTok-ot meg ehhez hasonlók😆 1 hónap után sem találtam az AppStore-ban egy normális FTP szerver kezelő appot, ami ne kért volna csilliárdokat a használatért cserébe.
Szóval ez is egy erősen kompromisszumos kapcsolat, de az üzemidő nekem most fontosabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!