Valaki csinált már ilyet a Telekomnál?
Az eszközt kifizetheted, az irreleváns, a hűségidőd attól még marad.
Nem az eszközre kötöttél 2 év hűséget, hanem a díjcsomagra.
Azt meg tudod tenni, hogy kifizeted a készülék fennmaradó törlesztőjét, és ha ez megvan, magasabb díjcsomagra váltasz, így szerintem kihozhatsz másik készüléket. Nyilván ennek feltétele, hogy jelenleg ne a legmagasabb díjcsomagban legyél.
Tehát példaként, ha most 5000 forint a havidíjad, akkor felfelé válthatsz mondjuk egy havi 8000-es csomagra, akkor havi 8000 lesz a díjad 2 évig, meg mellette a készüléktörlesztő.
Igazából csak az internet előfizetésem van a Telekomtól, a telefonszámlám a Vodánál van. Akkor gondolom váltanom kéne egy magasabb sebességű internet csomagra. A 2 gigabitet viszont tökéletesen feleslegesnek tartom, ez a egyetlen magasabb csomag náluk. Főleg, hogy van tapasztalatom a 2 gigabites routerrel, amit adnak. Sok embernek csak a probléma van vele, köztük a bátyámnak is.
A mostani Sagemcom router egész stabil, nem cserélem le emiatt.
Mindegy, akkor marad minden... 2 évig nyúzom ezt a telót :/
Galaxy A54.
Sebességgel nincs bajom, csak gyorsan merül a 120hz miatt. Amúgy gőzöm sincs mire váltanék jelenleg, ami jobb lenne. Valószínűleg egy S23 vagy nem tudom, de szerintem azzal is ilyen problémám lenne, mert abban még kissebb az akku. A töltési sebesség meg csak 25W.
A Samsung igazán fejleszthetne már ezen valamit, mert nevetségesen lassan töltenek az Ultrák is (néhány konkurenshez képest).
Ha visszarakom 60hz-re, akkor az meg már bántja a szemem, nagyon hozzá lehet szokni, pedig úgy tudnék üzemidőt növelni. Előtte egy Redmi Note 9 Pro-m volt. Azt tökre szerettem, 33 w-tal töltött és a 60hz miatt simán kihúztam majdnem 2 napig egy töltéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!