Ez az oldal igaz vagy kamu?
Van egy oldal aminek az a neve hogy The Box Hungria. 14000 ezres mystery boxokat adnak el rajta amikben elvileg iphone,samsung meg ilyesmi van. Nem tudom hogy hallotattok-e már az oldalról.
Szerintetek igaz vagy kamu?
A román verziója már nem paypalos fizetést ad be, hanem átvételkor.
"Hungria"
"Felveszi a kapcsolatot"
"Rejtséges doboz"
"Kiszállításkor fizetni"
Biztonságos mód"
"Mindet vásároljuk neked! Sok pénzt spórolj meg!"
"Nyári dobozaink"
"Óvja a vásárlást, ha nem vissza vissza vissza terméket vissza térítjük a pénzét"
Nekem ennyi elég volt, hogy kilépjek az oldalról. De ha te még támogatnád is őket, akkor hajrá! Fixen át fognak verni, az lenne a csoda, ha egyáltalán egy üres dobozt kapnál, benne egy papírral, hogy kössz a pénzt báttya!
"Ingyenes kiszállítás 24-48 munkaórán belül"
Ezt hogy kell érteni? Ha napi 8 órát dolgoznak, akkor 3-6 munkanapon belül szállítják ki?
Vagy ha csak 4 órában van bejelentve az ügyintéző, akkor 6-12 munkanap? :D
Ha utánvételes vásárlásra akar rávenni és tegyük fel, tényleg nem kell fizetni semmit, ilyen oldalak is vannak, amikor csak adathalászatra mennek.
Megadtál személyes adatokat, lakcímed, pontosan nem tudom mire használják, de valamire jó lesz nekik.
#10 es megerte?
#3 vegere +1
oldal is irja "amelyet nem arulnak az uzletekben"
szoval megeshet hogy valoban a gyartok maradekait "hulladekait" adjak el, olyan dolgokat amit aruhazaknak nem adnak el kiegeszitoket
de en arra is gondoltam hogy selejteket
azokkal aztan tenyleg sokra menni,
ha nem csak ujsagpapirt vagy csomagot se kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!