Hogyan lehet kikapcsolni egy telefonon a telefonszám automatikus elutasítását?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek a telefonján van beállítva, aki az én és egy munkatársam segítségét kérte, de nem találjuk a megoldást. A telefon típusa Galaxy J4+márc. 30. 07:18
11/12 anonim válasza:
A bejövő hívásokat nem a piros gombbal kell fogadni.. :-P
12/12 A kérdező kommentje:
9, 10, ti tényleg azt hiszitek, hogy nem merném kiírni, ha én csináltam volna valami hülyeséget? Nem mindenki gyáva, és simán beismerem, ha hülye vagyok. Ez az ismerősöm egy nálam egy nálam majdnem kétszer idősebb személy, a lánya majdnem egyidős velem, volt egy viszály, ami miatt szimplán mérgében a lány blokkolni akarta a telefonszámot.
11, legalább neked van humorérzéked. :D
Ennyire egyszerű a történet.
ápr. 3. 03:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!