Hogyan lehet kikapcsolni egy telefonon a telefonszám automatikus elutasítását?
Ezeket az opciókat megtaláltuk, de egyik sem a megoldás. Nincs letiltva a szám, de mikor arról akarnák hívni az ismerősöm, akkor automatikusan elutasítja.
A videóban látható opciónál sincsen. A lánya állította be ezt és nem emlékszik, hogyan csinálta. Mindenesetre köszönöm. :)
Szerintem ismerősödnek a magánszámok fogadása van letiltva, vagyis ha valaki rejtett számról hív. Lßnya bekapcsolta, hogy mindenféle csalók,biztosítási ügynökök ne hívják, nekem is be van kapcsolva.
A te telefonod pedig most úgy van beállítva,hogy ne látszódjon a számod mikor bárkit is hívsz, ezért ismerősöd telefonja blokkolja a hivásod
Szóval nem az ismerősöd telefonjában van a bibi, hanem a tiedben. 😉
Van,hogy alapban így vannak az új telefonok beállítva, szóval nem te nyomtál el valamit.
4-es, az én telefonommal nincs probléma, nem blokkolja a hívásom. Olyan szám nem tudta elérni, amelyik a névjegyzékbe fel van neki véve.
5-ös: nem emlékszik (tudtommal). És nem, nem én kapcsoltam be, nem az én telefonomról van szó. Tőlem és munkatársamtól szimplán segítséget kért ez az ismerős, és azért tettem fel ide a kérdést, mivel nem találtuk rá a megoldást.
" az én telefonommal nincs probléma, nem blokkolja a hívásom. Olyan szám nem tudta elérni, amelyik a névjegyzékbe fel van neki véve."
Az nem jelent semmit, hogy a telefonkönyvben ott a száma,az híváskor csak arra jó, hogy nem számot hanem a hívó nevét írja ki. De ettől még aki hívja, annak telefonja nem küldi a a hívóazonosítóját, akkor magántelefonszámként fog megjelenni amit a telefon el is utasít.
Azt is meglehetne nézni, hogy egyáltalán jól van-e elmentve a hívónál a szám, mert van mikor nélkülözhetetlen a +36-os országhívó, pl ha számhordozás történt.
De megnézhetitek a blokkolt számok közt, ez Samsungnál, a telefonkönyvet megnyitva, ráböksz a 3 pöttyre, majd beállítások, és ezen belül a számok blokkolása.
Az volt az első, amit megnéztünk, és nincs a letiltott számok között.
A számról biztosan tudjuk, hogy jól van elmentve, mert régebben volt hívás a két fél között és egyikük telefonszáma sem változott, sem a telefonjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!