9 hónapos iPhone 14, 99%os akku állapot jónak mondható?
Igen. Durván egy év alatt egy százalékot csökkent a maximális kapacitás! Ha így folytatja, akkor az nagyon szuper lenne! Bár valószínűleg lesz olyan is, hogy egy évben 2-3, vagy akár több százalékot is csökken majd.
De amúgy 85-80 százalékig nincs okod a pánikra. Jó esetben, mire eléri a 80-at, a telefon már úgy is csereérett lesz.
Nekem az Xs Max 5 év után is 81%-os volt gyári akkuval!
De természetesen az akkuk nem ugyanúgy használódnak el, van amelyik hamarabb, van amelyik tovább lesz használható.
Én úgy használtam, hogy elalvás előtt töltöttem fullra, nagyon ritkán hagytam úgy éjszakára, mivel 1 óra alatt feltöltött, felesleges volt egész éjszaka töltőn lennie.
Általában hirtelen kezd el romlani több %-t.
Amúgy teljesen jó, de az Apple is elismerte a gyenge akksikat, a 15-nél már sokkal jobb, mint a 14 esetén volt.
#6.
15 széria nagyon jó akksiban, nincs okod az aggodalomra. Az Apple ott kimondottan sokkal jobb akksira váltott, mint a régebbi szériák esetén.
Sokkal több töltési ciklust bír, 3 évre lehet vele számolni legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!