Megéri Amazonról iPhone-t rendelni?
Akinek magyarázni kell, hogy egy 100 ezres és egy 350 ezres telefon között milyen különbségek vannak, azzal nem állok le inkább vitatkozni...
Fölig, hogy autós hasonlattal jössz elő, ami nagyon nem állja meg a helyét.
Elvégre ott nagyon nem egyforma a fenntartási költség sem, itt szó sincs ilyenről, meg a felhasználási területe is teljesen azonos a 2 különböző árkategóriájú telefonnak, míg autók esetén ez nem így van...
12
Tisztában vagyok a különbségekkel.
Te viszont még mindig nem értetted meg, hogy a vágyaid meg a szükségleteid nem ugyanazok.
Ha nincs pénzed 350 ezres telefonra, akkor ne akarj 350 ezres telefont venni. Ez ennyire egyszerű, nem tudom mit nem tudsz rajta megérteni?!
Miért ne akarjak, ki mondja meg, hogy nem lehet?
Nem elérhetetlen dologról beszélünk, mint egy 30 milliós BMW-ről...
14
Akarj, de akkor ne a kormányt hibáztasd, hogy csóró vagy. Mert nem a kormány miatt vagy csóró. Azért vagy csóró, mert a vágyaid szerint élsz, nem pedig a szükségleteid szerint, mert a pénzügyi tudatosságod valahol a 0 és a -1 között jár.
Az a probléma, hogy felnőttként mint valami 5 éves durcás gyerek úgy viselkedtek amikor valaki rávilágít titeket arra, hogy úgy próbáltok meg élni, ahogy nem engedhetitek meg magatoknak. És mindig mindenki hibás, csak ti nem. A munkahely, a főnök, a kormány, mindenki, csak ti nem.
https://www.youtube.com/watch?v=vgnlSwmUdQA&list=PLuZt2T3kHx..
Az első 2 részt különösen ajánlom figyelmedbe, még az iPhone-ról is szó van benne, mert ahogy látom erre vagy rátekeredve (annak ellenére hogy már az elején írtam, hogy az iPhone-t bármire kicserélheted), mert ennek az első 2 része pont az ilyen emberekről szól, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!