Amazonról iPhone?
Sziasztok!
Megszeretném venni az új iPhone SE-t. Amazon.de oldalon fentlévő telefon európai modell lehet? Illetve ti vennétek onnan telefont? Eredeti Apple készülék, és nem átverés (mint mondjuk wish vagy ilyenek)?
Telefon:
Előre is elnézést, ha az átveréses témval hülyeséget kérdeztem, de még sosem rendeltem elektronikai készüléket külföldről.
A linkelt telefon 479 euro, azaz mai árfolyamon 167 400 Ft. Ugyanennek a telefonnak a jelenlegi legolcsóbb ára itthon az Árukereső szerint 169 980 Ft. Gondolom, hogy ha ennyi pénz szász mobilra, akkor az a 2400 Ft többlet nem fog gondot jelenteni.
Amúgy az amazonon németül van a leírás, tehát németek árulják, így valószínűleg európai változat, tehát tud magyarul, és a SIM-kártyádat bele tudod tenni. Ettől függetlenül nem értem, hogy miért kell külföldről, megbízhatatlan forrásból venni, mikor gyakorlatilag ugyanannyiért kapható itthon is, megbízható forrásból.
Köszönöm a válaszokat!
#1 Az az oldal megbízható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!