Miért zárja be a megnyitott appokat a telefonom?
Figyelt kérdés
Samsung telefon, 12Gb RAM van benne és 8Gb RAM plus van beállítva, mégis az előbb is az volt, hogy játszottam, azt háttérbe raktam, ameddig megnyitottam a Telekom appját majd vissza a játékba ez 2 perc se volt mégis újra töltött a játék.2024. márc. 10. 21:06
11/15 anonim válasza:
10. Ugyan ezt csinálom mint te.
12/15 anonim válasza:
Samsung telefonokon közismert, hogy az egyik legrosszabb a RAM kezelés.
A 12GB RAM-os Samsung kevesebb multitaskot bír el, mint a 6GB RAM-os Huawei, csak a példa kedvéért..
13/15 anonim válasza:
12. Az S20 FE-m 6 GB rammal rendelkezik és soha semmi baja. Van hogy egyszerre 10 oldal meg van nyitva mert elfelejtem bezárni és egész nap nyomom. Nem tudom miért kell hülyeséget beszélni.
14/15 anonim válasza:
#13 Nem a megnyitott oldalakról van szó, hanem a megnyitott alkalmazásokról
15/15 anonim válasza:
14. Alkalmazásokra gondoltam. Jelenleg 7 van megnyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!