Miért zárja be a megnyitott appokat a telefonom?
"Ilyen az android 🤷"
Mintha nem hót ugyanezt csinálná az iPhonem. :)
Fingunk sincs milyen telefon, milyen játék, milyen OS verzióval, oszt nekiállunk hisztizni meg vekengeni, hogy hát ilyen az Android. Hát ja, az iOS is ilyen. :)
Memóriagazdálkodás kilöki a RAM-ból.
Említettem is párszor, hogy írunk egy hozzászólást a böngészőben, átmegyünk egy másik alkalmazásba, mire visszaegyünk, pofátlanul újratölti az oldalt, hozzászólás elszáll.
Persze, ha már kitapasztaltuk, lehet ellene védekezni (vágólapra másolás például).
De nem értem miért kell gazdálkodnia ha ilyen 6-7Gb van szabadon...
Nekem is volt olyan hogy írtam egy választ és újratöltődött az oldal de utána nem is volt kedvem újra leírni
"Mintha nem hót ugyanezt csinálná az iPhonem. :)"
Jah csak az azért gáz, hogy megy a sikítás, hogy "az ájfónba' kevés a memórija, mer' a 4 gigga nem elé semmireseee!"
Aztán meg kiderül hogy a droidba meg a 12GB RAM nem elég semmire :D Ennyit a nagyon szeretett csicska droid rendszeretekről...
Kérdező vegyél még mellé 100 giga google tárelyet, hátha azzal jobb lesz!
"Mintha nem hót ugyanezt csinálná az iPhonem. :)"
A crapple terméke nem csinál ilyet, hisz ott a multitasking mint olyan, gyakorlatilag nem létezik.
Köszönjük a megnyilvánulásodat 6-os.
Ha nem szereted az Android rendszert miért vagy itt?
Azzal mert veszek google felhőt mivel lesz jobb. Pont hogy ájfonon kell icloudot venni mert hamar beteleik.
Nekem ez a 256 giga tárhely bőven elég egy életre. De mellé van egy 64 gigás SD kártyám is ha kellene..
Én is Androidos vagyok, azt szeretem, de most meg egy ideig kölcsönbe iPhone-t használok, és sajnos mindkettő szokott ilyet csinálni!
Leginkább itt Gyakorin, ha írok egy hosszú választ, de közben valamiben megbizonyosodni használom a multitaskingot, előtte az addig leírt szöveget elmentem (kijelölés - másolás), aztán ha a szoftver törli, akkor csak beillesztés, és nem kell újraírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!