Mit tudok kezdeni egy Iphone SE -vel, ha nincs meg hozzá a jelkód meg tulképp semmi azonosító?
éppen eladnám, mert apámtól maradt rám, de ugye nem mai darab, de a lényeg, hogy én nem értek hozzá, viszont feloldani se tudom, nem tudom, mi a jelkód, és így nem tudom gyári állapotra visszaállítani.
Van ötletetek?
jaj ne fárassz ... hát erre a kb 20 ezer Ft-os értékre sztem nem sokaknak fáj a foga :)
valaki másnak van ötlete?
A jelkód nem kell a visszaállításhoz. Vissza lehet állítani anélkül is.
Ha az iPhone keresése funkció be van kapcsolva, akkor visszaállítás után kérni fogja a telefon AppleID-jének jelszavát.
Ha nem kéri, akkor tudod használni a telefont.
Ha nem tudod a jelszót (ez nem ugyanaz a jelkóddal!) akkor keresd fel az Apple ügyfélszolgálatát!
06 80 983 435
Ők meg fogják mondani hogy mi kell ahhoz hogy feloldják a telefont, töröljék az iCloud zárat. Valószinüleg elég egy hagyatéki végzés és egy halotti anyakönyvi kivonat és a te papírjaid.
az a baj, hogy összesen 3 Iphone készülék van ugyanazzal az emaillel regisztrálva, így aztán ..
egy biztos: ami nekem felk volt írva, azzal nem működik.
oké kösz az infót, felhívom őket, és tippek vannak, de azt tudod esteleg, hogy hányszor enged kísérletezni? nehogy nekem véglegesen leblokkolja.
#8 de mi az, h kikódolja? Ezek szerint a a világ legbiztonságosabb telefonos oprendszerét egy mezei szakszervizes bármikor felül tudja írni, fel tudja törni? Bezzeg a világ legjobb hackereinek meg jelszó adatbázis, vagy adathalász program kell hozzá.
Azért ezt ti se gondoljátok komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!