Megéri vacakolni ezzel hogy csak 80% ig töltöm a telefont?
Android 13, a beállításokban be tudom kapcsolni állítólag hogy ne töltse tovább 80% tól (bár még nem próbáltam szóval)
Hogyha másfél évig vagy 2 évig ugyanígy bírná az aksi ahogy most, akkor felőlem tönkre mehet két év után az aksija, addig úgy is veszek új telefont
Motorola g54 power edition, amúgy nem tudja valaki miért nem kaptam még meg az Android 14 et? xd már lassan kiadják a 15 öt
Nálam ez a helyzet:
A kezdet kezdetén még 3 napig bírta töltés nélkül, viszonylag folyamatos aktívhasználat mellett. Ha csak letettem, nem használtam, de be volt kapcsolva akkor meg 5 napig is kibírta.
Most kb. 1 napig bírja töltés nélkül, viszonylag folyamatos aktívhasználat mellett. Ha csak leteszem, nem használom, de be van kapcsolva, akkor kb. 2 napig bírja.
Ebből azt akarom kihozni, hogy bár lehet itt mindenféle kímélősdit játszani, de alapvetően idővel elöregszik az aksi, és akkor meg már 100%-ra kell majd tölteni. Persze ez az öregedés nem olyan vészes, mindennapi használatra még 5 év után is bőven megfelelő. Itt már csak az a kérdés, hogy vajon fogod-e 5 évig használni a telefont, vagy lecseréled korábban. Mert akkor még ennyire sem éri meg kímélősdit játszani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!