Aki előrendelte az Iphone 4-et mennyi idő múlva kapta meg?
Figyelt kérdés
Én már majdnem 2 hete várok, érdekelne vajon még mennyit kell várnom a 32gb-os készülékre...2010. okt. 25. 16:53
11/20 A kérdező kommentje:
Biztos nem fogom kidobi. Nem tudom miért álltok így hozzá, tök frankó teló!!!
2010. nov. 3. 13:21
12/20 anonim válasza:
ha előre is fizettél akkor téged jól át bazta*
13/20 A kérdező kommentje:
Miért kéne a T-mobienál előre fizetni???? Ez náluk nem divat....
2010. nov. 3. 16:21
14/20 bp1985 válasza:
Miért állunk hozzá így?
Saját vélemény.
1. Elég rendesen túl van árazva, így a tudás nincs arányba az árral.
2. Olcsóbban millió jobb telefon van.
15/20 A kérdező kommentje:
A Desire hd azért 150 felett van, az sem olcsó nem tudom lehet van benne igazság de akinek meg iphone készüléke van, mindenki azt mondja hogy marha jó teló.
2010. nov. 3. 17:29
16/20 bp1985 válasza:
Nekem van tapasztalatom IPhone-val, ill htc-vel, meg nokiával. Utóbbi 5 telefonom a felső kategóriába volt. IPhone-ba meguntam, hogy jailbrake nélkül semmit nem lehet csinálni. unkám miatt kell a flash. Nem ismeri. Kellettek programok, ami nincs IPhone-ra. Most hd2 van. Se jailbrake, se függőség Appmarkethoz, se mindenféle hack, hogy tudjam használni. WinMobra azt rakok mindenféle hack nélkül, amit akarok, nem kell resetelnem, mert épp olyanja van, és tudja gond nélkül a flash-t.
17/20 Fuuton válasza:
Erről van szó, az az igazság, hogy az iPhone, az egy DIVAT telefon, nekem pl. Androidos Galaxy Spicám van, és azért most teljesítmény/ár arányban az egyik legjobb, gyorsaságban veri az iPhonokat, és a Marketről több tízezer alkalmazás tölthető le ingyen.
18/20 Fuuton válasza:
Jah, és valószínüleg, ha iPhonosokat megkérdezed, nem fogják azt mondani, hogy pl. az Android jobb, azt fogják mondani, hogy iPhone iPhone iPhone, de ha engem megkérdezel, mindenképp azt mondom, hogy csak Android, vagy esetleg Win Mobile, bár én inkább Android párti vagyok.
19/20 anonim válasza:
Nekem Galaxy S-em van és imádom. Egyedül az a bajom az iPhone-al hogy ár/érték arányba szar. Ha olyan árba lenne mint a Galaxy S vagy a Desire akkor meggondoltam volna hogy azt veszem. De amíg nagyjából ugyanazt a szintet tudja mint a Galaxy meg a Desire addig tőlem ne kérjenek el 70ezer Ft-al többet. Annyival nem ér többet.
20/20 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy részletre szeretném megvenni max eladom majd az iphone-t ha nem tetszik, és veszek mást.
2010. nov. 4. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!