Mit lehet tenni a túl erős fényerővel S24-nél?
Más telefonnál nem volt problémád? Biztos, hogy a fényerő a baj?
Az automatikus fényerő állítást ki lehet kapcsolni, utána le tudod húzni eléggé a fényerőt manuálisan és ott is marad. Én még sosem hallottam olyanról, hogy egy telefon olyan magason tartaná az automata fényerőt, amitől valakinek fájna a szeme, ez az üzemidőt is taccsra vágja, meg nyilván neked is rossz.
Felső menüt lehúzva a gyorsgombok között van extra elsötétítés.
Valóban erősebb szerintem a fényerő, mint a korábbi modelleknél, nekem nem túlérzékeny a szemem, általában nem zavar, de este a sötétben feltűnő, hogy a minimum is világos.
"Nem is értem miért csinálták ilyenre, az iPhone-nak sokkal mattabb a kijelzője."
A kijelző "stílusát" lehet állítani minden telefonon.
Nincs előttem Samsung készülék most, szóval ez hátha segít:
Az a lényeg, hogy a beállításoknál, a kijelzőnél kell túrkálni és a színek "melegségét" állítgatni.
Kapcsold ki az automata fényerőt és be az extra elsötétítést.
A Gorilla Glass- nak van egy nagyszerű matt üvege ami az ujjlenyomatot is távol tartja. Nekem 15 pro maxon van ilyen. Nagyon szeretem.
Itt tudod megvenni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!