Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A rog phone 7 ultimate az egy...

A rog phone 7 ultimate az egy drága telefon 600 000ft(erős gémer telefon+hűtő? A hűtő külön 44000ft.

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 08:04
 1/8 A kérdező kommentje:
A kérdés az hogy drága vagy hogy nagyon drága?(mindenki ugy értékelje ahogy maga látja)
2023. jún. 23. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Összességében a terméket nézve nagyon drága.

(Én személy szerint már a 350 ezret is sokallom egy telefonra.)

De például gamer PC-t vennék 700.000 Ft ért.

2023. jún. 23. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:

ennyiért minek gamer telefon?

PC nemjó?

2023. jún. 23. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Eléggé értelmezhetetlen a rog phone. Akkor már inkább rog ally, vagy steam deck. Azok tényleg játékra valók.
2023. jún. 23. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
600 000 forintból PC-nél új szintre tudod emelni a játékélményt, telefonnál pedig nem sokat tesz hozzá... Ha csak nem vagy olyan anyagi helyzetben, hogy egy 5%-al jobb játékélmény megérjen ennyi pénzt, én hanyagolnám. Most pl. Xiaomi kis késéssel, de mindig kiadja az aktuális csúcsteljesítményt 200 000 forint környékén (Poco szériában...).
2023. jún. 23. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem emagos 35 ezres van,ugyh nekem drága, nem vennék...
2023. jún. 23. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Már önmagában a gamer telefon egy röhejes kifejezés:D Ki a fszom akar egy kis képernyőn kényelmetlen irányítási lehetőségekkel játszani?

Ráadásul maga a konstrukció is jó buta. Azért ennyire drága, mert elég költséges a nagy teljesítményű alkatrészeket ennyire kicsiben megoldani és emellett még megfelelő módon biztosítani a működésüket (pl hűtés).

Ha valaki gamer cuccot akar, PC-t vesz. Nem mobilt, még cska nem is laptopot, hanem PC-t. Vagy konzolt, természetesen:D

És 600 rugóból már egy elég jó gamer PC-t lehet kihozni aminek bőven jobb a teljesítménye, mint ennek a telefonnak.

Szóval ja, sütőben is lehet ruhát szárítani, de az a kérdés, hogy vajon nem célszerűbb-e inkább egy erre alkalmasabb eszközt választani erre a célra....

2023. jún. 23. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:
De igazatok van , inkább megfontolom hogy egy pc-t vegyek.Köszi a válaszokat mindenkitől
2023. jún. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!