Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kié hívhatott a +47-480-77-945...

Kié hívhatott a +47-480-77-945-ös Telefon számról?

Figyelt kérdés
2024 február 24.- óta egy Norvég mobil telefon számról, a +47-480-77-945-ös telefon számról hívtak. Egyszer felvetem, de egy angolul beszélő hölgy volt aki azt akarta tudni hogy nős vagyok-e? Mondtam hogy nem vagyok nős! Azóta töbször kereset a hölgy. De soha sem mutatkozott be! Igy azt se tudom, hogy ki hívott? És hogy miért érdekes hogy nős vagyok-e? Már-már zaklatóan hívogat. Szinte minden nap február 24. óta és napjában töbször. És mindig ugyan az a női hang szól bele. De soha sem mutakozik be. De miért nem mutatkozik be? Egyébként csak anyit tudtam ki deriteni hogy a +47 az egy norvég szám és a 480-al kezdődöek pedig mobil számok. Ezen kivül semmi tippem nincs. De kinek vagyok olyan fontos? És ki akarja meg tudni hogy nős vagyok-e? És igen, NEM VAGYOK NŐS. De ha valaki felhív akkor miért nem mutakozik be? Szóval ez a +47-480-77-945-ös telefon szám már szinte zaklat? Lehet-e valamit csinálni hogy ne zaklason? Vagy csak annit hogy meg tudjam ki hívott? És hogy a hívó félnek miért olyan fontos hogy nős vagyok-e?

2024. márc. 2. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

És mi történt miután válaszoltál az "Are you married?" kérdésre?

Valószínűleg amúgy a szokásos átverés, magányos európaiakat hülyítenek be, hogy küldjenek pénzt az álomnő/álomférfi reményében. És valószínűleg nem is norvég számról hívnak, csak hamisított hívószám kijelzéssel hívnak Indiából, Ukrajnából vagy ki tudja honnan.

2024. márc. 3. 01:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Tegnap este megint hívotak a +47-480-77-945 telefon számon és elkértem az illető nevét, és hogy kit keres. Előszőr én is azt hittem hogy valami kamú. De aztán felhívtam a nemzetközi tudakozót. És tényleg azé a telefon szám. Szóval az illető Ovidia Berg Lindquist. És egy Norvég színésznő. Szóval ez most nem hamisított szám 11-es. És azért kereset meg engem mert látta a web oldalamon lévő kis filmemet. És neki nagyon tetszett, és csak jobban meg akar ismerni. És akkor ez is kamú, 11-es?
2024. márc. 3. 08:47
 13/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
41%
Ovidia Berg Lindquist február 24. óta folyamatosan azon töri magát, hogy téged megismerjen. Te sem leszel már okosabb.
2024. márc. 3. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
2024. márc. 3. 13:41
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es! A [link] oldalon magyar telefon számok vannak! És ott nincs rajta hogy ki hívott! Az nem tudakozó. Úgy hogy ment a piros X. Mert a +47-480-77-945 azaz +47-el kezdődő számok azok nem magyar számok hanem norvég számok! És mint írtam is a [link] oldal nem külföldi tudakozó ahol a telefon számok alapján előfizetőkre lehetne keresni. Úgy hogy duplán ment a piros X!
2024. márc. 3. 13:59
 16/18 anonim válasza:
54%

" Lehet-e valamit csinálni hogy ne zaklason? "

Igen, elmész a mobil szolgáltatódhoz és letiltatod, ha tudásképtelen vagy ezt megtenni a mobilodon, aztán elmész a rendőrségre és feljelentést teszel zaklatásért.

Ennyi idősen ezt tudnod kellene!

2024. márc. 3. 14:34
 17/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
68%

15. Te nagyon elvagy tévedve, nem illik leszólni senkit, aki csak segíteni akart neked és vette a fáradságot egy válaszra.

Ha például én beszólogatok neked, az ellen lehet kifogásod, de segítő szándékot leugatni tuskóság.

Furcsán fogod fel a dolgokat.

2024. márc. 3. 15:33
 18/18 anonim ***** válasza:
42%

akkor emeld négyzetre a piros X-et.

Itt pedig már sokan beírták,

és meg van a válasz miért hívogat téged.

[link]

Bocs, hogy segítek ...

2024. márc. 3. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!