Vélemény a szürkeimportos telefonboltokról?
Tiktokon láttam egy videót hogy egy szürkeimportos bolt arról beszélt hogy átverték át öket amikor beszerezték a bontatlan iphoneokat. és akkor derült ki amikor már kiszállították és a szerencsétlen vevő csak rakat vasat talált az iphone helyett a dobozban.
Ennyire megbízhatatlanok a szürkeimportos meg gsm boltok hogy már rakat vasat küldenek? Van akinek tapasztalata van ezzekel a boltokkal árúkeresőn?
Azért a szürkeimportos bolt nem azt jelenti, hogy egy abszolút nemtörődöm dropshippingről van szó, ahol még csak rá sem néznek a termékeikre.
A szürkeimportos boltokkal az esetek döntő többségében nincs probléma, amíg nem kell bármilyen garanciális ügyletet intézni velük. Onnantól elég nagy esély van rá, hogy levegőnek néznek. Aztán innentől már a te dolgot, hogy eldöntsd, mit érdemes tőlük venni és mit nem.
Csak annyi a szürkeimport, hogy általában olcsóbb országokból szerzik be a telefont. Gyári garancia általában nincs a készülékre. Velük kell gariztatni és sokszor az ilyen boltok eltűnnek, megszűnnek, nem válaszolnak.
Árukeresőn ha megnézed ezeket a boltokat, soknak 4/5 csillagos értékelése van. Aztán a vélemények között mást sem látni csak panaszt.
Nem hiába olcsó valami.
Én 2021-ig mindig a legolcsóbb árukeresős opciót vettem. Sose volt vele bajom és a garit is elfogadták egy kis száj húzogatás után.
Erről mondjuk leszoktam mióta olyan árak vannak az árukeresőn, mint régen a boltokban és használt piacon meg szinte új vagy full újak vannak a régi árukeresős árazással, sokszor garival együtt (amit ellenőrizhetsz vásárlás előtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!